Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TodD

Ah nie wiem dlaczego.

Polecane posty

Witam.Jakies pol roku temu poznalem dziewczyne bardzo mi sie podobala juz od pierwszego spotkania ale miala chlopaka wiec nic nie robilem.Teraz kiedy jest sama i staram sie dzialac mowi, ze choc jestem idealnym facetem, jedynym normalnym jakiego spotkala to nie wie czy ze mna chce byc.Niestety minusem jest odleglosc bo ponad 200 km lecz moge przyjezdzac co weekend.Prosilbym o odpowiedzi tylko kobiety.Z gory dziekuje

Gość suczkaP
hmm..może poprostu po rozstaniu z tamtym nie wyleczyla jeszcze ran? ale jesli mieszkaci od siebi 200 km to nie wiem czy ten związek miał by szanse prztrwac..może lepiej dac sobie spokuj i poprstu zostańce przyjaciółmi

Nie ma co :D wspieracie mnie na duchu heheh

A aj jestem facet i tez odpowiem... Moja wybranka była 100 km ode mnei tez rozbiłem jej związek... Po półtoraroku jestem sam... zostawiła mnie dla innego z jej miasta... zastanów się!!!!!!

mhm dzieki :) Wiesz Ja znam dwie pary u jednej to 300 km a u drugiej to doslownie cala polska i uklada i sie super.Moim zdaniem odleglosc nie ma az tak duzego znaczenia jezeli oboje bedziemy chcieli byc razem tylko wlasnie, czy bedzie mnie chciec.Powiedziala ze sie zastanowi a to juz raczej nie jest zgodne z Tak.Bo widac, ze sie wacha

ano zgadzam się ... moja wahala sie pół roku za nim powiedziaal tak:P ale kazdy jest inny - wiesz co facet skoro mi nie wyszlo to życzę Ci aby Tobie się udało... Jak będziecie sie wzajmnie Kochac tak szczerze to pzretrwacie, ale musi byc to wzajemnie.... Po zcasie człowiek sie nudzi ale jeśli wtedy podejmiecie decyzję że zostajecie ze soba to zosatniecie:) powodzenia

nie dziekuje aby nie zapeszac :) Po twoim przykladzie widze ze musze byc cierpliwy i zbytnio nie napierac.Dzieki za odpowiedz.