Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spongebobs

nadwrażliwość, zbyt wielka romantycznosc itp - da się to zwalczyć?

Polecane posty

Gość spongebobs

Od kiedy pamietam byłam bardzo wrażliwa, na co drugim zdjęciu zapłakana, wszystkim sie dwa razy bardziej przejmowałam i niestety to mi pozostalo. Byle co, choćby film, zdjęcie, zwierzaczek, dziecko mnie wzrusza - np ostatnio moja kolezanka dostała miestrzowska klase A i oczywiscie ja sie za nich wszystkich pobeczałam. Nie znoszę końców, boje sie gdziekolwiek wyjezdzac, chocby na głupi obóz, bo zawsze dostaje histerii, gdy mam stamtad wyjezdzac. Jestem zbyt romantyczna, co też cholernie przeszkadza - po moim pierwszym pocałunku płakałam całą noc, bo nie odbył on sie w takiej atmosferze, w jakiej to sobie wymarzylam. Jest na to jakas rada? Może ktos ma podobny problem?:O

Gość justa niewiad
takim ludziom ciężej sie żyje ale są bardzo wartosciowi, nie zmieniaj się to znaczy ze masz piękną duszę :)

Gość spongebobs
justa - zycie sobie przez to psuje:O

Gość rollinka
Dorośnij ;)

Gość spongebobs
mam 21, prawie 22 lata:D:O

wiesz co zaloze sie ze jestes spod znaku Raka??? Napewno ja tez walcze ze swoja romantycznoscia i mi sie to udaje; justa niewiad - piekna dusza owszem ale nie baranek czekajacy na pozarcie wilków

Gość nie pociesze Cie
mam 42 i jest coraz gorzej. placze od samych mysli:O

Gość spongebobs
dziewczyna - skad wiedziałas?:D:D jak nad tym panujesz? ludzie mówią, ze to dobrze, ze jestem taka delikatna, ale jak dla mni to przeklenstwo, a nie dar:O chciałabym sie wreszcie wyluzowac, nie martwic o wszystko i wszystkich, zyc chwila, a nie potrafie:O