Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora mama tez tak ma

Ktora Mama tez tak ma,ze nie da sie wytrzymac....

Polecane posty

kiedy roczne dziecko gryzie,bije,wymaga ciaaaglej opieki a ona jest tylko zdana na siebie przez caly dzien,nie ma kto zrobic zakupow,sprzatania,kapania...

Moje nie gryzie i nie bije, ale tez jestem zdana tylko na siebie :)

nie wiem czemu gryzie,czemu bije (ma duzo sily jak na dziecko),jest ciezkie,ze czasem nie daje rady,,,,Jak to okielznac? (ja waze 44 a dziecko 14 kg)

Gość retyy
a kto ci naopowiadał bajek, że dzieci to sam miód. Małe spać nie dają, duże żyć, znasz to.

Gość Beata sobczyk ze wsi
chyba w dupe dawno nie dostałą i teraz nie szanuje matki!!!!!!!!!!!!!!!!

moj nie gryzie ani nie bije mial moment ze zaczynal gryżc ale w momencie zabaw wiec ja lapałm za raczki i tłumaczylam ze nie wolno jak powtarza to go lekko gryzłam i przestal szybko

Gość mamamartynki
u mnie nie działało tłumaczenie że nie wolno, ale podziałało ignorowanie tzn. kiedy mała mnie uderzyła udawałam że nie zauważyłam i robiłam swoje dalej jak gdyby nigdy nic, po trzech dniach dała sobie spokój i od dwóch msc nie bije. a zakupy robię raz na tydzień bo też jestem całymi dniami sama. kiedyś to minie. głowa do góry

Gość a co my
nie mozesz wytrzymac, to sobie popusc, he he:) nie przesadzaj, dziewczyno, sama mam 10-miesieczne dziecko, sasiadka ma tez 14-miesieczne i jakos i ja i ona dajemy sobie rade-mieszkanie czyste, zakupy zrobione.