Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona87

chciałabym przezyc orgazm analny.

Polecane posty

Gość zaciekawiona87

słuchajcie ty był kilka dni temu taki topic natemat orgazmu podczas seksu analnego, moglibyscie mi lina dac do tego topicu

Gość murzynn
moge cie zerżnac zdziro

Gość zaciekawiona87
spieprzaj.Ja mam swoje kochanie,tylko szukam artykułu odnosnie tego jak dosjc i sie wyluzowac

Gość Do zapłodnienia nie dochodzi p
Do zapłodnienia nie dochodzi podczas stosunku płciowego - wówczas jedynie dostarczone są plemniki, przed którymi od tego momentu długa i pełna przeszkód droga do celu i jeśli plemniki od razu ją podejmują, a nie czekają na "lepsze czasy", to trwa od 30 minut do 2-3 godzin. Kiedy dochodzi do zapłodnienia, kobieta może akurat wsiadać do autobusu, czy robić zakupy.

zaciekawiona znalazłaś?

Gość To se ja piszę
wsadź sobie w dupę granat,orgazm murowany.

Gość zaciekawiona87
nie nie znalazłam;/

to wpisz szukaj temat temat sex analny to tam coś znajdziesz to nie robiłaś tego?

Gość facet marzenie
Kurde jakie dupki siedza na tym forum ... Odpowiem konkretnie na te pytanie. Jezeli chcesz przezyc orgazm analny, to przede wszystkim zakladaj ze moze to nie byc za pierwszym razem. Bo to wymaga praktyki. Zeby sie nie zrazic nalezy unikac bolu, to znaczy robic to powoli, stopniowo. Zawsze na pelnym luzie i z konkretna chcica. W pewnym momencie, kiedy seks analny stanie sie dla Ciebie norma to mozesz sprobowac zaprzestac stymulacji cipki w tym samym czasie. Skup sie wowczas na doznaniach w dupce i pieprz sie tak dlugo az dojdziesz. To wymaga takze dojzalego partnera, ktory nie spuszcza sie po 5 minutach. W orgazmie analnym chodzi glownie o psychiczne przeniesienie przyjemnosci z cipki na dupke. Chociaz dupka sama z siebie jest pobudliwa i dostarcza mega przyjemnosci, to jednak trzeba sie tego nauczyc. To moze byc podobne do pierwszej "fazy" po jaraniu ganji. Niektorych bierze za pierwszym razem, a innych za 10, dopoki nie przestana powtarzac "a mi nic nie jest, ja nic nie czuje" pozdro for all

Gość darkthrone
proponuję zacząć od zabaw dziurką z użyciem plug'u (do kupienia w kazdym sex shopie, do wyboru do koloru, proponuje jednak na początek nie kupować tych najgrubszych ;)) i dużej ilości lubrykantu (np KY).. Długo pieścić i stymulować dziurkę, to świetnie przygotowuje do penetracji...