Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitka112

co uważacie o bieliźnie Donna?

Polecane posty

Witam, chciałam sie dowiedzieć czy może miałyście styczność z bielizna Donna ?? ta firma już istnieje 15 lat na rynku. w każdym miesiącu wprowadzają w sklepach nowa oferte, jak myslicie ? jest ona liderem sprzedaży bielizny w krakowie. wydaje mi się że warto zakupić i zobaczyć tym bardziej że wybór jest niesamowicie duży, na pewno dla każdej Pani sie coś znajdzie nawet dla wymagającej :) Pozdrawiam i czekam na opinie ...

Gość basiksa
mnie sie bardo podobaja jej kolekcje, niestety nie probowalam jej, troszeczke kosztuje, ale wiadomo, jak sie robi rzeczy z najwyszej jakosci, musi miec swoja cene

Gość Efwwa
kitka a co Ty myślisz o tej firmie? Tak własnymi słowami, pisząc szczerze.

Szczerze... Bieliznę Donne znam jedynie z waszych opinii i z różnych stron internetowych, nie miałam z nią jeszcze styczności.... ale wydaje mi się interesująca ...

Gość kasia9444
kiedys dostalam komplecik od męza tej firmy-- moze i ladna -ale jakos dziwnie mi lezal stanik na piersiach -zalozylam sweterek to takie szpice mi wystawaly -w ogóle cycki mi sie powiekszyly chyba o dwa numery nie ubieram tego biustonosza -lezy mi w szafie.

Każda kobieta jest inna, wiadomo że na każdej będzie wszystko inaczej leżało, muszę się sama wybrać do sklepu i zobaczyć ich ofertę :)

Gość ja spod krakowa jadę
Nic specjalnego, przede wszystkim ze względu na bardzo ograniczoną rozmiarówkę - większość kobiet nie ma szans kupić tam dopasowanego biustonosza. No, i jakością nie powala - w jednych kupionych stringach koronka na wykończeniu oderwala się po kilku zaledwie założeniach i ręcznych praniach, a w drugich materiał się "zmechacił".