Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajyMis

BODIES8230The Exhibition- ZAŁOSNE TO I TYLE?

Polecane posty

Gość MajyMis

Moim zdaniem, takie wystawianie ludzkich cial to jest niegodziwe. W zyciu bym nie chciala by moje cialo po smierci wozono po jakis wystawach dla kasy. Uwazam to za zbeszczenie ludzkich zwlok, a ten pan co to wymysli, to chyba jest chory na umysle, taki Fredy Kruger! Cale szczescie,ze ktos sie tym zainteresowal i zlozyl doniesienie do Prokuratury,! ale jestem ciekawa co wy o tym myslicie?

Ty byś się nie zdecydowała i dobrze, ale ci ludzie którzy są tak wystawiani się zdecydowali. To nie są dowolne ciała zabrane, wykradzione z kostnicy. Ci ludzie wiedzieli co się z nimi stanie. Tak samo jak w przypadku osób oddających się do przeprowadzania badań naukowych, czy chciałabyś, by cała sala studentów oglądała jak cię kroją, albo co gorsza w necie, bo i tacy się zdarzają? Owszem pomysł drastyczny, ale różne ludzie mają fascynacje. Ja jestem zdania. Jak ktoś chce oglądać to idzie, jak nie chce to nie idzie i nie ogląda.

Gość MajyMis
a niby skad wiesz ze oni taka chec woli wyrazili zeby ich potem ogladac?....i odpowiadam ci na pytanie,czy chcialabym zeby studenci widzieli jak mnie kroją> oczywiscie, ze tak, jesli to mialoby byc tylko podkreslam Tylko dla celow medycznych!

Bo skąd wzięli ciała, ukradli? Z tego co pamiętam afery związane z tym panem już od dawna są głośne. Już kilka lat temu czytalam, że oddają mu się głownie jego fani :). Poza tym co do bezczeszczenia zwłok, hmm to poczytaj artykuły np. o cmentarzu Rakowickim, lub o innych akcjach jakie robią na cmentarzach. Ostatnio pisali o tym, w związku ze sprawą gen. Sikorskiego, jak wygrzebują ciała, wruzcają kości do zwykłego wora foliowego, wyciągają przy okazji co lepsze znaleźiska, biżuterię inne rzeczy. A ja mam gdzieś co ze mną zrobią po śmierci. Zaznaczam, że nie atakuję. Wyrażam swoje zdanie, co by nie było.