Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afgaggaf

NIECH KTOŚ W MIARE MĄDRY MI ODPOWIE, POMOZCIE WSTYDLIWY TEMAT

Polecane posty

Gość afgaggaf

mam po raz 4 owsiki.~! jak zaraziłam sie pierwszy raz to myłam od wtedy ręce i wszystko 15 razy dziennie. A co 2 miesiące to wracało na nowo. Nie współżyłam z moim chlopakiem u mnie w lozku dłuższy czas, aż dwa dni temu dopiero, no i mam to gowno znowu.! Jeśli miałam to 4 razy, to jestem prawie pewna że on ciagle mnie zaraża na nowo. Bo jeśli ja miałam a on leżał u mnie w łóżku to zaraził się na pewno A TWIERDZI ZE NIE MA NIC TAKIEGO.! ja tyo czuje, że mi wyłazi, swędzi itd ; ( a on nie. ALe ajk to mozliwe ze nie ma.? niemożliwe.

Gość zózia123
Zrób owsikom przesłuchanie w stylu ruskiej mafii. Na pewno przejdzie jak ręką odjął.

Gość toaleta publiczna
przeciez owsiki masz w dupie a nie w pochwie. zreszta mozna sie nimi zarazic tylko droga pokarmowa.

juz pisałam idź do apteki -poproś coś na owsiki -pani ci da i najlepiej niech chłopak tez bierze , bo jeśli nie ma to będzie miał -od ciebie .

Gość afgaggaf
ale jeśli to jest moj chłopak, to normalme że sie zaraził. Niby od kogo bym ciągle dostawała to z powrotem.? Jeśli leżał mi na prześcieradle z gołą dupą, to ma tam jajka tych robakow itd.! I ja tak samo. Jeśli ktoś ma te robale to nikt nawet siadać w ubraniu nie moze na jego łóżku. NBardzo łatwo sie zarazic

Gość afgaggaf
byłam w aptece i nic bez recepty nie sprzedają. Zawsze mama mi chodziła po recepte na pyrantelum ale czwarty raz to przesada.! on nie dba o czystośc rąk. i obgryza paznokcie

Gość toaleta publiczna
tylko. załużmy. spotykasz osobę, która ma owsiki, wczesniej drapała się po tyłku, przeniosła na paluchy ich jaja, podała ci reke, ty idziesz do domu nie wiedzac o tym ze masz jaja owsików na rekach i zaczynasz jesc jabłko i inwazja owsików gotowa.

:-0 a ty do lekarz nie możesz iść ? I chłopakowi powiedz ,że łapki sie myje :-0

afgaggaf>>> jesli tak jest to nigdy sie nie wyleczycie .....musi przejsc kuracje razem z tobą czy chce czy nie....

a szanowna kafeteriuszka ma w domu pieska albo kotka?

Gość afgaggaf
nie mam żadnych szczurow w domu. on nie wie co ma powiedzieć mamieżeby wzieła tabletki i chce powiedziec , że ma odemnie, rozjebana jestem. Juz sie tam nie pokarze. A jego nie wpuszcze do domu. BO dla siebie ostatnia tabletke mam. Niby sie bierze trzym, ale mi starczy

Gość afgaggaf
POWIEDZIAŁAM MU WŁASNIE, ŻE JAK CHCE WSPOMINAC MAMIE COS O MNIE, TO NIE MA MOWIĆ W OGÓLE, I NIE MA TEZ PRZYCHODZIĆ DO MNIE,. BO NIE CCHE SIĘ PIATY RAZ TYM ZARAZIĆ.

Gość afgaggaf
wyjechał domnie tekstem , ze to ja mam problem, bo on jest zdrowy a ja to mam chuj od kogo. Że on robi badania (jest sportowcem) co jakis czas i jest zdrowy