Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta sz29

Co uwielbiacie w waszych facetach?

Polecane posty

Gość aneta sz29

Co uwielbiacie w waszych facetach?

Gość a ja u mojego
za inteligencje za poczucie humoru za to ze ma swoje pasje za czulosc i opiekunczosc za oczy za usmiech ... i tak moge sobie wymieniac w nieskonczonosc :)

Gość a ja u mojego
nie dodalam najważniejszego ;) za jego dobre serce :)

Gość lalaallala
poczucie humnoru usmiech oczy...ma sliczne niebieskie...ech poprostu kocham go i uwielbiam!

Gość Kobiettta 79
To, ze nie uwaza, ze natura przeznaczyla kobiecie role kury domowej i wraz ze mna zajmuje sie obowiazkami domowymi to, ze doskonale gotuje to, ze sprzata to, ze cerowanie nie jest mu obce to, ze jest inteligentny to, ze ma pasje to, ze potrafi kochac to, ze dba o siebie - goli sie, myje, nosi czysta bielizne (zupelnie inaczej, niz wiekszosc Polakow) to, ze lubi sex to, ze umie rozmawiac i wiele innych

Gość lalaallala
inteligencje,dobre serce jego madrosc i chec pomocy kazdemu

Gość blackcat
poczucie humoru zwłaszcza na własny temat, wysoki wzrost :P inteligencje dobroc :D (facetowi spod sklepu odda ostatnią bułke co ją sobie do pracy kupił jak tylko facet poprosi :) )

Gość Grzeczna123
odwagę, przebojowość, stosunek do rodziców i rodziny, "stosunek" do mnie ;-), wygląd (mmmmm), to że w miejscu publicznym potrafi mnie przytulić i pocałować, że jestem Jego księżniczką, że uwielbia mnie :), że potrafił tak długo na mnie czekać, że zakochał się od 1wejrzenia (podobno), że jest tak obłędnie zazdrosny, że jesteśmy dla siebie wszystkim... i tak jeszcze mogę długo :)

Gość b.starykawaler
A TO ZE SIE SZMACI W PRACY DLA RODZINY ZE MUSI DOKONYWAC TRUDNYCH WYBOROW BO SCHECIA BY KOMUS PRZYLOZYL BADZ WYZWAL ALE MUSI PAMIETAC O ZONCE,KTORA MUSI SIE LADNIE I ELEGANCKO UBRAC TO NIE?????!

Gość aneta sz29
up

przebojowosc poczucie humoru to, ze umie sie odnalezc w kazdej sytuacji naprawde umie sie dobrze ubrac z ciezkim sercem, ale obejrzy ze mna komedie romantyczna albo bajki disneya sliczne waskie usteczka duze niebieskie oczy piekne meskie dlonie wiem, ze oczyms waznym zapomnialam, ale za cholere sobe przypomniec nie moge;p

Gość ania 39
fajne ciało przystojny miły kochany zaradny

Możecie pierdolić ile wlezie, ale i tak każdy wie, że w facetach uwielbiacie dwie rzeczy: jego portfel, najlepiej gruby i bez dna i wielkiego chuuja 🖐️

* delikatność, * czułość, * uległość * chęć do pomagania wszystkim * miękki, jasny brzuszek do którego mogę się tulić * kiedy wychodzi ze sklepu życzy wszystkim miłego dnia xD * lubi świeczki i kadzidełka xD

Gość Lol lol lol
Same ideały. To teraz może panie zaczną wady wypisywac?? bo wszyscy tak was strasznie kochają i takimi jestescie ksieżniczkami a potem On mnie zdradził , on mnie olewa , zostawił mnie po X latach. :classic_cool:

Lol lol lol - O wadach, na tym forum, jest pod dostatkiem. Oszczędź ten temat.

Za co uwielbiam? za jego wewnętrzny spokój, którego mi zawsze brakuje za to, że jest moją techniczną śrubką o wybitnie ścisłym umyśle za to, że nigdy się na nim nie zawiodłam za to w jaki sposób okazuje mi swoje uczucia za to, że jest taki samodzielny i zaradny za to... W sumie, tak jak napisała gwiazdki, mogłabym napisać za wszystko :)

Gość aneta sz29
up

Gość moze sie zdecyduję
nie wiem za co, chyba za to ,że mnie kocha i przez to toleruje

Gość uwielbiam mojego
za ogromna radosc życia,potrafi się cieszyć z byle pierdółki i mnie tym zarazić za to że jest przedsiebiorczy za to ze ma dystans do wszystkiego