Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiiii

Doradzcie.. bardzo proszę..

Polecane posty

Gość mała miiiiiii

Mam pytanie, chodiz o byłego faceta:(( otóż coraz częściej chce spotkan.. i wogóle.. no i spotykamy się, na początku było fajnie, ale teraz coraz częśicej jest dupa, np. wczoraj już byśmy sie pokłócili, bo on mi cioł, ja byłam fakt oschła, no i cały czas pisałam z kolegą.. no i tez mu ciełam.. ale on zachowywal się tak jakby udawał że mnie nie ma..:(( a sam mnie wyciagał.. no ja tez w suemie ciągle wisiałam na komórce, on zadzwonił do kolegi i zaczął mówić do neigo kochanie to kochanie tamto, pocisnełam mu że jest pederastą.. i że go o to nie podejrzewałam:P Za to on wcześniej podczas toastu On, zazartował to "zdrowie pieknych pań, może jeszcze przyjdą" dodam że byłam jedyną kobietą w towarzystwie:((A przy tym mówi że kocha.. a tak dziwnie się zachowuje.. co ja moge zrobić żeby było inaczej.. we mnie też jest błąd??

Gość mała miiiiiii
A i jeszcze oddam że tak zazartowala z tym toasetem,ale za chwile wytłumaczył że był światkiem takeigo toastu i że to najbardziej śmieszny toast jaki kiedykolwiek słyszał..

Gość mała miiiiiii
Ktoś mi doradzi?? kopnąć go w dupę.. nie chcieć spotkań..

Gość Ups...........................
Robicie sobie nawzajem na złość to nie jest miłość tylko toksyczny związek i czas to skończyć.

Gość mała miiiiiii
A jak wracaliśmy do domu, powiedział że nie raz mnie oszukał..( niezdrada bo to w rolę nei wchodzi). Pozatym twierdzi że ja go kocham, jest tak pewny tego że szok..Fakt kocham ale wmówiłam mu że się myli.. i że go nie kocham...

Gość mała miiiiiii
Ja bym chciała to zatrzymać.. ale.. Kurcze on sam zaczyna.. :P to ja wtedy oddaje.. No wcozraj to juz na samym początku, tylko sie spotkalismy on zaczął się smiac.. to ja mu odrazu przycisnełam ze czemu ze mnie sie smieje.. i że jest świnią..Poszliśmy jeszcze do sklepu, chciał isc ze mną.. do jednego, ale poszlismy do dwóch róznych bo mu powiedziałam że z nim nie idę do sklepu:((

Fakt, ten toast jest smieszny :D bardzo go lubie i w moim otoczeniu zadna sie nie obraza. Powiedz mu ze jest mnostwo smiesznych toastów, np. - Zdrowie mężczyzn ze stojącymi... przed nimi kieliszkami, oraz za panie które im dają... te kieliszki wypić. - Jak mawiają Francuzi: To co stoi to do buzi. - Wypijmy za drzewa.. Z których będa nasze trumny, niech rosną jak najdłużej! - Zdrowie żon i kochanek. By nigdy nie spotkały się razem.

Gość mała miiiiiii
nie no nie obraziłam się tylko pryzkro mi się zrobiło..bo on wogóle mnei szanuje.. przynajmniej tak czuje robi mi na złość, chce się spotkac a potem robi na złość:((

Gość mała miiiiiii
Co ja mam zrobić.. co zrobić.. aby on był inny.. czy jest jakiś sposób.. wiem że potrafi być inny, kiedyś był inny..