Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjatowic aann

Co zrobic? Allegro dac negatywa czy nie?

Polecane posty

Gość kjatowic aann

Kupilam uzywane spodnie, jasne dzinsy sa fajne ale maja plamke w sumie niewidoczna ale ja jednak ja zauwazylam, weszlam jeszcze raz na te aukcje i widze jak osoba sprzedajaca napisala ze spodnie sa bez plam i dziur a jednak maja plame co robic? jak uwazacie, jaki dac komentarz?

Gość grestgre
A kontaktowałas sie ze sprzedajaca?

Gość niki83
mozesz zawsze zwrocic towar, a jesli nie chcesz to ja bym dala nieutrala skoro ta plmaka nie jest mocno zauwazalna

Gość kjatowic aann
no wlasnie jeszcze nie zanim dam jakikolwiek komentarz postanowilam ze napisze maila z moim spostrzezeniem

Gość Zyggera
jezeli to plamka ktora zejdzie po praniu to daj neutrala, a jak plamka ktora nie zejdzie to negatyw. Ale zanim wystawisz komentarz napisz do tej dziewczyny.

Gość dfeererreerew
a czego sie mozna spoedziewac po uzywanych?????

Gość sztuczną cipę
masz dwa miesiące na zwrot towaru od momentu zauważenia, że ten jest niezgodny z umową - tudzież plamka, której miało nie być. poinformuj sprzedawcę, że chcesz je zwrócić. już nie pamiętam który artykuł o tym mówił, ale ot możesz w googlach poszukać - szukaj o niezgodności towaru z umową.

Gość sztuczną cipę
nie zaczynaj od negatywnych/neutralnych komentarzy. może sprzedawca nie zauważył defektu i będziesz go za to karać a on poczuje, ze chciałaś się wyżyć na nim. bez sensu.

Gość llalalalala
ja bym dala neutralna

Gość bazienka
aj mam problem odwrotny- dostałam w prezencie epilator, próbowałam usunąc włoski z brwi, w sumie to część nie odosła, ale nie chciało mi się babrac przez ok minutę/włosek sprzęt sprzedałam jako używany, był w stanie, w kjakim go dostałam a od klienta dowiedziałam się, że jej narzeczonej "nie o to chodziło", "sie nie spodobało", "nie spełniło oczekiwań" po 1 krotnym użyciu , "w sumie nie wie co jest ale chyba nie działa" ale kontrolka się świeci(trzeba uzyć kilka razy zeby zobaczyć efekty) i domaga się zwrotu. Ja ze swojej strony dopełniłam formalności, sprzęt zabezpieczyłam, wysłałam, mam dowód wysyłki itp., jednak nie chcę odpowiadać za ewentualne szkody wywołane "niedelikatnym " transportem przez Pocztę Polską lub nierzetelne zapewnienia producenta...