Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odstapie wolny termin slubu i

mam W O L N Y TERMIN slubu i wesela SLASK

Polecane posty

Czesc!! Mam zarezerwowany termin slubu i wesela na 05.07.09 w Palacu Kawalera w Swierklancu. Zarezerwowana jest tez msza w Kosciele w parku, zaraz obok palacu. Niedrogie ceny za menu, przemila obsluga, smaczne jedzenie, piekne otoczenie i najlepsze opinie osob, ktore juz tam organizowaly wesele. www.palackawalera.pl Jesli ktos z Was jest zainteresowany, prosze o kontakt na wesele050709@gmail.com

SUPER CENY: 200 zl za menu weselne, 100 zl za menu jesli chce sie zorganizowac obiad weselny

no to naprawdę jest super miejsce, termin trzeba rezerwowac 2 lata wcześniej polecam dziewczyny

Gość tesknota za światem
dosc drogo 200 zł za talerzyk, co z tego ze fajnie tam jest, ale jak ktos ma tyle zapalacic za osobe a chce zrobic wesele w ciagu 4 mies to moze byc mu ciezko uzbierac kase. Autorko wejdz na forum swojego miasta, daj ogloszenie do gazety i szybciej kogos znajdziesz niz na kafe i do licha nei zasmiecaj forum. Juz dzis to goloszenie widzialam z 20 razy.

Gość W takim razie powiedź dlaczego
rezygnujesz z tak super oferty.

Ale jesteście złośliwe. Poza tym bez przesady 200zł za talerzyk... to nie tak aż masakrycznie dużo. Raczej w normie, w tych okolicach takie są ceny. Ja np. płacę więcej.

200 zł za osobę w śwerklańcu to nie jest dużo? Sorry, ale znam te rejony i to o wiele za dużo jak na moje oko. ale może znajdzie się ktoś chętny ;)

Gość arameska
200 zl to jest duzo, ale miejsce ladne, wiec pewno dlatego. Ja mialam sliczy hotel z restauracja i placilam 110 od osoby pare mcy temu.

Gość fajna i nie..
juz widze jak w dobie kryzysu luzdize rzucaja sie na to miejsce po 200 zł za talerzyk, a panna chce znalezc kogos na swoje miejsce zeby jej zaliczka nie przepadla. Jak ktos teraz bedzie chcial zorganizowac wesele na lipiec to dlatego ze wpadl i raczej bedzie szukal czegos taniego a nie po 200 zł.

Nie spię na kasie. Chodzilo mi bardziej o to ze w tych stronach tyle kosztuje talerzyk.200zł to jest norma. Kurcze uwierzcie mi bylam w wielu restauracjach. Na ten rok ceny zaczynaja sie od 160 zł, ale bez wodki, tortu ciast a konczą na 250 ale to cena juz ze wszystkim. No a tak generalnie to ja bym bardzo chciala zaplacic 110 zl, ale na slasku to by musiala byc remiza albo jakas straszna speluna. 200 zl to tez dla mnie duzo, ale z drugiej strony w porownaniu do pozostalych restauracji ta cena jest bardzo normalna. Koniec, wiecej sie nie wypowiadam na temat pieniędzy.

Gość cevik
A czy wiecie,że to jest bardzo dochodowy biznes?Ktoś rezerwuje lokal i sztucznie zawyża poźniej cenę,po to tylko by zarobić.Znany proceder.

Gość kajsia
no nie mogę sunflowerka ma racje na śląsku to są normalne ceny.........wcale nie zawyżone jak ktos wyzej pisze. Ja płace w tym roku 180 za osobę, w cene nie jest wliczony tort, alkohole i napoje i to jest normalna cena. Jak chcecie mniej to zapraszam do starej remizy :P

Gość ODSTAPIE WOLNY TERMIN SLUBU I
Czesc Wszystkim!!!! To ja - zalozycielka topiku. Kwestia ceny: na Slasku, a przynajmniej w poblizu duzych miast 200zl to normalna cena za menu weselne. Tez myslalam, ze skoro to Palac Kawalera, to bedzie drogo, bylam natomiast w : Klasyce (Zabrze), Imperium (Ruda), Lani (Chorzw, Park Kultury i Wypoczynku), Hotelu Olimpijskim (przy stadionie), restauracji Romantycznej (Hotel Diament Katowice) i w kilku jeszcze miejscach, i wszedzie ceny zaczynaly sie od 200 zl!!!! W porownaniu do innych miejsc Palac Kawalera jest o niebo ladniejszy i bardziej weselny i elegancki. Mozna tez menu weselne (czyli kilka posilkow na paterach, duzo wszystkiego do wyboru, i obsluga przez cala noc) zamienic na menu obiadowe, wtedy nie jest to wielkie wesele z kapela tylko obiad, wowczas zaplacicie 109 zl za osobe. Teraz odpowiedz, dlaczego chce odstapic termin: otoz po prostu zmienily mi sie plany slubne. Nie chce na tym absolutnie nic zarobic. Wplacilismy zaliczke 1000zl. ktora potem jest juz wykorzystana w ogolnej cenie imprezy, wiec nie ze sie placi 1000 dodatkowo. Szkoda mi po prostu stracic ten 1000zl a wiem, ze niektorzy nie moga znalesc juz teraz wolnych terminow. Jak chcecie lub kogos znacie kto by byl zainteresowany, prosze o kontakt wesele050709@gmail.com Pozdroowki!!!

Gość ooooooooooOLAooooooooooo
Swierklaniec jest super!!!!