Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_od_niego

czy jest ktos z Karkowa??? mam pare pytan, nalepiej stydenci

Polecane posty

Gość pani_od_niego

jak wyzej

Gość pani_od_niego
z Krakowa, ta wdarly sie literowki :D

Gość ona ona omn
co?

Gość ja jestem slawna i sie znam
JESTEM Z KRK, SLUCHAM?

Gość pani_od_niego
chcialam sie ta przeprowadzic w czasie wakacji,zaczynam studia mgr na uj i ciekawi mnie gzie najlepiej mozna zamieszkac, zeby bylo w miare blisko do centrum itd

Gość pani_od_niego
bo szczerze mowiac , kompletnie nie znam Krakowa... w ogole to jak jest tam z praca? z cenami itd?

Gość słucham
no ceny są wysokie dość, ale zarobki większe. Z pracą chyba nieźle, jakieś dorywcze da się znaleźć. A na mieszkanie w centrum to nie wiem czy dasz rade, bo są drogie. Komunikacja nie jest w krku zła, więc da się dojeżdżać. Weź zobacz na mapę:)

Gość pani_od_niego
Porownywalne do Warszawy ? Bo jestem ze stolicy i musze powaznie przemyslec decyzje. Chociaz Krakow jest o niebo ladniejszy :) A wynajecie pokoju w jakich granicach oreinetujesz sie?

Gość anaanaa
ja mieszkam w Krakowie, koncze studia, szkoda ze nie wybraleś innego miasta, uj przereklamowany jak cholera( a studiowałam psychologie niby taki"prestizowy" kierunek :/) co do mieszkan to horror, drogie, rudery, trudno znalezc, moglaby napisac ksiązke o absurdach podczas szukania mieszkania i o tym o ludzie potrafia wymyslic...ceny od 700 za jednynke( czyli klitę w bloku...) w zwyz na zadupiach, oferty np. miejsce w trojce za 400-5oo zl to tez norma, jak dzwonisz i trafisz na fajne miejscowke , to dzwoniąc np 20 min po ukazaniu sie ogloszenia mozesz byc pewny z ktos juz ja wzial...ale oczywiscie wszytko zalezy od srodkow jakie posiadasz, jak dla kogos wydanie 800 stowek na sensowna chate to nie problem...to sobie poradzisz:)

Gość pani_od_niego
na chwile obecna kasa to nie taki problem,bo dobrze zarabiam tu u siebie,ale boje sie ze jak zmienie miasto to tak dobrej roboty nie znajde :/ mowisz ze przereklamowany? hmm w sumie to nie znam nikogo kto tam studiowal, wybieram sie na administarcje dalej ale jeszcze nie podjelam ostatecznej decyzji. Chociaz kusi mnie zmiania dotychczasowego zycia :)

Gość majeczka*
Kraków jest zajebisty :) owszem ceny wysokie ale nie wszędzie :) jezeli chodzi o mieszkanie do wynajecie to rzeczywiscie mozesz miec problem bo po pierwsze drogie a po drugie trudno znalezc w dobrym miejscu i z odpowiednimi warunkami :P najbardziej sie oplaca wynajac w 3 osoby trzypokojowe :P tak wychodzi po okolo 350 zł:P komunikacja ok ;) a ile atrakcji na weekendy :P kluby galerie itp. :) polecam:P

Gość ffffewedse
dzieki za wypowiedzi, pozytywnie nakrecaja na wyjazd :) moze ktos jeszcze chce cos dodac?? bede wdzieczna