Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejdipunk

CZY ZDARZYŁA WAM SIE KIEDYS TAKA WPADKA ?? CZY TO AZ TAKA TRAGEDIA?

Polecane posty

Witajcie.. mam straszny problem.. Poznałam wspanialego chlopaka, wszystko bylo dobrze, nocowalam u niego.. no i stało się.. Nie wiem jak to sie stało, ale puściłam zwyczajnie bąka przy nim..głośno. Wiem, bedziecie sie teraz śmiać.. wiem, ze dla kogos z boku to temat do zarttow.. ale ja naprawde nie chcialam, nie kontrolowalam tego, samo to sie stalo.. zbliza mi sie okres, i tak jakos sie dzieje.. ze brzuch mnie boli i mam wzdęcia. no i powiedzialam \"przepraszam\" i jakos wytluamczylam to wlasnie tym.. on powiedzial, ze ok nic sie nie stalo.. no bo co mial powiedziec? nie chcial byc chamem.. a ja wlasnie wyszlam na chama.. no a rano normalnie po przebudzeniu całowal mnie jak zawsze, przytulal sie i powiedzial do mnie \"kochanie\", mowil, ze jestem kochana.. potem na pozegnanie tez sie przytulil i pocalował... ale ja tak strasznie sie tym przejmuje, bo miedzy nami bylo tak romantycznie, ja zawsze staralam sie ladnie wygladac i obdarzac go cieplem i naprawde bylo super.. Ja sie boje, ze nawet jak on udal, ze nic sie nie stalo, to juz zmieni o mnie zdanie i to go zniechęci do mnie.. Co mam zrobić? mi to spokoju nie daje.. jest mi tak strasznie glupio...

Gość Monisiammm
Nie martw sie. Każdemu się mogło zdarzyć, a Twoj facet też na pewno puszcza bąki.

Gość biała bawełna
a on nie puszcza bąków? ;|

Zaczyna się "stare dobre małżeństwo", nie przejmuj się :P

Gość Monisiammm
a poza tym myśle, że skoro facet powiedział, ze nic sie nie stało, a rano jeszcze tak czule Cie traktował, to naprawde nie mielo to dla niego znaczenioa. Pewnie już zapomniał o tym.

Gość Fajnie masz
heheh Wiesz miałam podobnie;p Ale przestałam sie martwic jak po stosunku kiedy moj na mnie jeszcze leżał pierdnął;p haha myślałam, że umrę ze śmiechu i on też zaczął się śmiać.I co? I wcale mi nie obrzydł i tak Go kocham i jest kochany,.poza tym faceci robia wiele okropności np harczą jak nie mają chusteczek do nosa i wiecie wypluwają to, albo bekaja, drapia się po jajkach..wyluzuj jesteś tylko człowiekiem, może i ładną i pachnącą dziewczyną ale i człowiekiem

wszyscy puszczają bąki, nie przejmuj się tym, on to potraktował normalnie a ty bez sensu to rozpamiętujesz

Gość ta pani
jeszcze nie raz Ci sie wymsknie:D chyba nie chcesz sie zakorkowac na cale zycie;)

moja znajoma ginekolog powiedziała że jej non stop ktoś puszcza bąki prosto w nos przy badaniu, i ona już tym w ogóle się nie przejmuje

Gość Fajnie masz
hehe z tym ginekologiem to dobre

Gość tez tak mam ze przy okresie
dostaje okropnych wzdec ze czasem nawet usiasc nie moge;( ale staram sie zawsze wybiegac do lazienki.. glowa do gory:) skoro nie zmienil swojego zachowania wobec ciebie to znaczy ze nie potraktowal tego jako cos strasznego:) wytlumaczylas pewnie zrozumial i tyle:)