Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja mam zrobić

Chłopak mnie uderzył w żebra z pięści

Polecane posty

Gość Co ja mam zrobić

bo (ma manie na punkcie mojego telefonu ale nigdy nic nie ukrywałam przed nim bo nie mam co) wyczytal smsa od kolegi z klasy o treści '' dawaj jutro ze mna do biblioteki bo ja sie w niej zgubie i potem pojdziemy cos zjesc ;'' i za to dostałam...od godziny siedze sama bo wyszedł i nie wierze ze to sie stało.....

Gość to znowu tyyyy
??????? 😴

Gość Co ja mam zrobić
słucham? nie no tak myslalam ze trafie na jakiegos idiote bez wspolczucia

Gość gaasfsdgdfgfd
nie dosc ze czyta ci smsy, to jeszcze bije. spierdalaj od niego jak najszybciej dziewczyno!! slepa czy glupia? :o

Gość Co ja mam zrobić
Głupia nie.Ale teraz jestem tak skołowana, że naprawdę....

Gość znowyu ta prowokatorka
zmień płyte bo juz nudne sie to robi.

Gość ehmmm
Nie wiem nad czym tu sięzastanawiać. Nigdy więcej śmiacia nie chciałabym widzieć? Uderzył cię z piąchy a ty nic? Zero reakcji?

Gość znowumamproblemznikiem
mam tlko nadzieję, że nie masz zamiaru się z nim więcej spotykać?

Gość Co ja mam zrobić
Jaka prowokatorka? Ja nie prowokuje, nie robię sobie żartów z takich rzeczy. Złapałam się za brzuch i skuliłam.Łzy mi stanęły w oczach i kazałam mu się wynosić.Próbował mnie jakoś udobruchać i odniosłam wrażenie, że dziwi się, iż jestem obrażona. I wcale nie żartuję.:(

Gość ++++-----
siemka właścicielu pięknej żony, jak tam się ona ma?

dziewczyno zostaw go jak najszybciej, to jakiś tyran i damski bokser, uderzył raz zrobi to jeszcze. masz jakieś ślady?? może powinnaś obdukcję zrobić

Gość Co ja mam zrobić
Patrze tak, że mam siniaka tzn. taki slad pewnie zrobi sie siniak. Jestem z nim półtora roku i wszytsko było ok, aż do dziś.Jakbym nagle zobaczyła kogoś innego..szok

Gość wspołczuję
nigdy więcej sie do niego nie odzywaj ... zadnych wyjaśnień, bo i tak bedzie chciał cie obarczyc wimną ... wspołczuję takich doświadczeń na starcie

no to trafiłaś na jakiegoś szaleńca, trzeba było w z nóżki w gruczoły płciowe zewnętrze , czyli jaja kopnąć z buta

Gość Co ja mam zrobić
Dlatego mam ochotę zapic się dzis i nie wstać;/ Nie potrafie tego przyswoic do świadomości...

Gość Co ja mam zrobić
Chyba nie ma tu teraz nikogo kto był w podobnej sytuacji...Już nie mam sił płakać, chciałam się wyżalić tylko..Oby żadnej kobiety to nie spotkało już,.,takie rozczarowanie

następnym razem dostaniesz w zęby. Więc zrób coś zanim to się stanie.

Gość zagubiona i zmartwiona
nastepnym razem to wyladujesz w szpitalu, np jak spojrzysz na kelnera a jemu sie wyda ze go podrywasz.. albo na taksowkarza... albo kolega powie ci czesc.... :O albo na aktora w filmie! kobieto s p i e r d a l a j od niego

Gość wspołczuję
ale nie pisz tu, ze własnie rozmawialiście, bo ja tez mam dość rozczarowań nie patrzysz, nie odpowaiadasz, nie rozmawiasz w zadnej formie, nawet na gg..głowa do góry, to on ma byc przegrany, nie ty !!! a w domu dzis sie wypłacz, w weekend tez mozesz, a pd poniedziałku pełna forma :) powodzenia i na dupków patrz z góry

Gość RÓŻĄ
natychmiast go zostaw nawet jak by cie przepraszał na kolanach bo z niego nic dobrego nie będzie jak teraz podniusł na Ciebie ręke to późnioej nie będzie lepiej ,a zazdrość do tego stopnia, żeby podnieść na kogoś reke to niestety choropba

Gość kokosrookoo
jeśli go kochasz i jesteś w stanie mu wybaczyć, a tym bardziej nie wyobrażasz sobie rozstasnia to zostań z nim, to wcale nie musi sie powtórzyć

kokosrookoo! co Ty piszesz, skoro uderzył ją raz to zrobi to jeszcze setki razy, jeśli ona na to pozwoli...co będzie jeśli zostanie jej mężem? KOBIETY nawet kwiatkiem! Dobrze, ze tak się stało i wie teraz kim on jest... nie zmieni się, z czasem może być tylko gorzej! Dziewczyno zostaw go, on nie panuje nad sobą, nie wiadomo co może jeszcze Ci zrobić.

Gość madzianna007
dzieczyno olej go i to teraz nastychmiast jak najszybciej jeb** damski boxer sie znalazł... powiem ci tak jest jedna zasada zrobil to RAZ - zrobi poraz DRUGI. I to św. RACJA:) im dluzej bedziesz zwlekac bedzie gorzej bo bedzie cie lał a po paru latach to bedziesz sie juz bala od niego odejsc bo ci bedzie grozil i co to za zycie?? chyba nie chcesz tak skonczyc... szkoda bo tego kwiatu jest pol swiatu a takich skur*** to powinni polamac... powodzenia

Gość myśląca mężatka
a ja myślę, że każdemu może się zdarzyć, faceta poniosło i tyle.

Gość ppp7
co za bzdura?? Jak to "każdemu może się zdarzyć"?? To nie jest normalne! Ja nigdy nie uderzyłam żadnego człowieka i nawet w konfliktowych sytuacjach nie wyobrażałam sobie, że mogłabym to zrobić, bo nie mogę. Bicie kobiety..........mogło się zdarzyć...............bez komentarza..... fajnie masz w domu.

Gość ppp7
a co do "myślącej" to akurat bym dyskutowała!! Autorko, nie słuchaj patologicznych rad, tylko wywal chama na zbitą twarz.

Gość myśląca mężatka
mojemuy nie powiem dwa razy się zdarzyła, ale mu wybaczyłam

mysląca męzatko! to rusz głową ...słabo coś myślisz...się zdarzyło? to jeszcze się powtórzy..

Gość myśląca mężatka
ale potem jest taki kochany, że niepotrafię mu tego pamiętać

Gość autorko
i jeszcze pytasz co masz zrobić???? ja bym spakowała manatki i uwierz, wiem co mowię...