Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozzioomkka

test ciążowy druga blada kreseczka

Polecane posty

Gość pozzioomkka

witam w 16 dni cyklu kochałam sie bez zabezpieczenia ,wczoraj powinnam dostać miesiączke do chwili obecnej niemam .Zrobiłam dziś dwa testy i wyszłły mi dwie kreseczki jedna bardzo mocna druga bladziutka.W ostatnim czasie odchudzałam sie tzn ćwiczyłam ,basen ograniczenie weglowodanów .Czy może to mieć wpływ na przesunięcie sie mięsiączki?dodam jeszcze ,że jestem przeziębiona

Odchudzanie i przeziębienie może oczywiście mieć wpływ na miesiączkę ale nie musi......ale u Ciebie przecież test wyszedł pozytywny:)więc nie pozostaje mi nic innego jak Ci pogratulować🌼.

mysle, ze to wszystko moze miec wplyw, lecz raczej podzialaloby to w druga strone i test nic by nie wykazal. a w takiej sytuacji, wydaje mi sie, ze jestes w ciazy, bo w te strone testy raczej sie nie myla ale nie znam sie na tym i moge nie miec racji

nawet jesli odchudzanie wplynelo na twoj cykl, to nie wplynelo na 100% na wynik testu. Druga kreska, chocby niewiadomo jak blada - oznacza ciażę :)

jesteś w ciąży - blada kreska oznacza, że to sam poczatek i hormonu jest na razie niewiele. jeśli zrobisz test za kilka dni, druga kreska będzie ciemniejsza. teraz najważniejsze: w ciąży nie wolno się odchudzać, bo musisz dostarrczyć dziecku to co najlepsze, tak więc od dziś jedz normalnie! gratuluję i trzymam kciuki :)

Gość to mamy gratulowac ..
..czy wspolczuc?;)

Gość kot filemon22
ciąża na bank wyglada na to, ze nie jest to super wiadomość :P

Gość zolzza
a mnie odchudzanie ulatwilo zajscie w ciaze tak powiedzial gin,ze org w ten sposob broni sie..heh..a teoretycznie z moimi zaburzeniami nie powinnam zajsc

Gość a umnie była
druga blada kreseczka i w 6 tc poroniłam :(

Gość pozzioomkka
Dla mnie to jest dobra wiadomość tylko jedno ,że ja mam 17 letnią córkę i bardziej mi do wnuk,ow niż do rodzenia hehe Mam stała pracę ,męża od 18 lat tak więc dam radę ..

u mnie też druga kreska była bledziusieńka a jestem teraz w 19 tygodniu:)