Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utttttttttttt

NieMamKasyNaKzaki a stareMiSieRozwalaja...CzyJestSenseNoweKupowac?NiedlugoMarzec

Polecane posty

Gość utttttttttttt

myslicie,ze ile jeszcze zima bedzie krolowac? kozaki sa drogie. Juz sa tak zniszczone,ze az mi wstyd z domu wychodzic.. Ale czy jest sens w marcu niemaz. Juz 28.jest. Nowe kupowac?

Gość utttttttttttt
niech mi ktos odp

Gość utttttttttttt
kurde w sumie tak ale miesiac np.bym je dobila ale dluzej nie. zastanawiam sie kiedy ocieplenie bedzie

Gość utttttttttttt
a gdzie np.deichmana nie znosze. Venezie lubi, jest droga ale maja tam dobre buty. 3 sezony te nosilam ale juz kozakow nie ma. :( kurFa mac wydatek mnie czeka. Jesli znajde do 120zl to kupie a jak nie dam rady dobije te :/ i poczekam na wiosne

Gość cxcxcx
Ja zarobilem na mieszkanie, samochod a moja dziewczyna narzeka ze nie moge nam zafundowac wakacji za granica bo oszczedzalem na to wszysko. Powinienem zwiazac sie taka kobieta jak Ty, przynajmniej ktos docenilby to co mamy.

Gość cxcxcx
Kiedys byla inna...albo ja ja inaczej postrzegalem, nie wiem, na zadna pomoc w czymkolwiek trudno mi z jej strony liczyc, czasami jest mi przykro.

być może to Ty inaczej ją postrzegałeś "miłość jest ślepa" a teraz zaczynasz coś dostrzegać ... moim zdaniem ktoś kto nie szanuje zarobionych przez kogoś pieniędzy na wspólny użytek nie jest ich wart

Gość cxcxcx
Pieniadze nie sa najwazniejsze, nigdy o nic jej nie prosze, raz nie moglem sie wyrobic bo mialem opoznienie w pracy i przygotowac projekt na studia, on byl juz zrobiony tylko trzeba go bylo tylko wyukladac, nie moglem sie wyrobic i poprosilem ja o pomoc. Ona sie nie zgodzila bo miala isc z kolezanka kupic koszulke. Jakos to przyjalem do wiadomosci, poprosilem kolezanke o pomoc, zgodzila mi sie pomoc bez problemu. Potem jeszcze moja cudowna dziewczyna sie na mnie obrazila bo....ona nie lubi tej kolezanki wg. niej ona mnie podrywa:O.

nie napisałam że pieniądze są najważniejsze ale że powinno się cenić osobę która zarobiła i podzieliła się nimi z daną osobą w tym wypadku Ty z ową dziewczyną zastanów się dlaczego Ty z nią jesteś ... i czego oczekujesz od Waszego "związku" ...

Jeszcze trwają wyprzedaże. Poza tym nie musisz kupować kozaków stricte zimowych, możesz kupić coś "przejściowego" bardziej uniwersalnego. Ja sobie kupiłam śliczne botki :D

Gość utttttttttttt
cxcxcx to po co ja rozpiesciles? ja studiuje dziennie pracuje w sob.i niedz. i zanim cos kupie sto razy przemysle. Pytam sie tu bo niezorientowana w sklepach jestem. Nie chodze do galerii handlowych bo i tak mnie nie stac by cos kupic wiec po co czas marnowac. Twoja dziewczyna musi znac wartosc pieniadze. Niech idzie do roboty na zmywak jak posiedzi za 5zl za godz. to kazda wydana zlotowke doceni.