Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnowiona dziewicaaaaaa

JESTEM Z SIEBIE DUMNA !!! AHHHHHHHH...

Polecane posty

Jestem z siebie dumna ;D Tzn.zobaczymy,jak dlugo wytrzymam ;p.Dzis oznajmilam mojemu chlopakowi,z ktorym jestem juz 3 lata,ze robimy przerwe w seksie.Tzn.minetki i lodziki jak najbardziej,ale zadnego wkladania pena we mnie :P.Do slubu nie chce sie bzykac.Kurcze,tyle teraz o wpadkach slyszalam,ze dziekuje bardzo :( Nie wyobrazam sobie miec dziecka.Teraz.Moze za 5 lat dopiero;p.Tzn.z jednej strony bym mogla miec,bo czuje sie juz odpowiedzialna ,itd.ale moj partner nie,a chce,zeby to on byl PANEM w naszej rodzinie ;] Bo poki co jest zagubionym chlopcem(21 lat,typowa rybka).Tylko boje sie,czy wytrzymam;/Zwykle gra wstepna to minetka i lodzik,ale moj chlopak nie moze wytrzymac wtedy i az blaga o seksik od tylu ;p.Ale nie tym razem!Bede twarda ;D Bedziecie mnie wspierac,haha ;D?

Gość fdsvsvrre
aż tak Ci do ślubu spieszno hehehe po co on komu :D

No wlasnie spieszno mi do slubu .Chociazby dlatego,ze jesli odpukac,bylaby wpadka,to chce aby dziecko mialo normalna rodzine :/ No ale jak bedzie seks oralny,to bedzie mimo wszystko szukal innej?

Gość a ja mam pytanko wujaszku
a nie możesz brać jakiś tabletek antykoncepcyjnych ? A kiedy ten ślub ?

Wlasnie nie moge brac;/Kiedys bralam ,ale zle sie czulam i lekarz nie kaze mi brac.A prezerwatywom przestalam juz ufac(moje kolezanki tak powpadaly). A kiedy slub?Hmm,za 5 lat? :(

Chce zaspokajac jego potrzeby(zreszta ja sama bardzo lubie sie z nim kochac),ale obawa przed ciaza jest silniejsza :( Nie balabym sie tak ciazy,gdybym byla z nim juz po slubie.

ŁOMATKO to facet będzie Cie zdradzał na lewo i prawo nie wiesz, że w wieku 20 kilku lat faceci mają największy popęd seksualny ? Jest wiele sposobów zabezpieczenia się trzeba poczytać ;)

Ale u mnie wszystko odpada :( Tabletki juz napewno,a prezerwatywom nie ufam.Plastrom tez nie,bo slyszalam o przypadkach,ze sie odklejaly,a nie chce byc ta jedna na 100,ktorej sie to przydarzy :(

Ale może nie wszystkie tabletki są Tobie niewskazane, idź do lekarze niech Cię przebada i może jakies będziesz mogła zacząć brać. To w ogóle bez sensu jest co piszesz, ślub za 5 lat to jedna wielka niewiadoma. Lubisz seks ze swoim chłopakiem i chcesz z niego zrezygnować świadomie, mało tego jesteś z tego dumna, obawiasz się jednak jego zdrady. Skończ z tymi bzdurami o slubie tylko marsz do lekarza a nie głupoty na forum wypisujesz.

Kurcze.Uwielbiam sie z nim kochac,ale boje sie o ciaze.Panicznie boje sie wpadki,no nie moglabym miec nieslubnego dziecka :(

Bylam u lekarza.Bralam jedne tabletki bylo ok,drugie zle sie czulam,a za trzecimi to mialam takie bole watroby,ze szkoda gadac :( I odstawilam je.Mowilam mojemu partnerowi ,ze pojde po tabletki,a on na to ,ze nie,ze mi nie kaze,bo sie o mnie boi i ze bedziemy uprawiac seks w prezerwatywie,ale przed czasem wycofa sie ze mnie.Ale zwykle to wycofanie nastepuje wtedy,kiedy ja mam orgazm(bo akurat on sie spuszcza) :( . Myslalam o wkladce macicznej ,ale tez jest jakas obawa...

Skoro mogłaś brać jakieś tabletki to niech ci je lekarz ypisze ponownie. A dla chlopaka powiedz krótko, ze albo zaczniesz brac tabletki albo nici z seksu. uwierz mi, że wtedy automatycznie zmieni sie jego troska o Twoje zdrowie:P

No ok ,to tak najwyzej zrobie :) A jest pewnosc,ze nie wpadne w czasie brania tabletek :( ?Cholernie sie tego obawiam ,wrr

jak tak będziesz żyła w panicznym lęku to z Twojego życia seksualnego nie pozostanie nić dobrego. Będziesz szła do łózka i zamiast rozkoszować się daną chwilką, będziesz myślała o tym aby nie wpaść. Za dużo będziesz do trudno ;)

No i tak wlasnie teraz wyglada nasz stosunek :( Za kazdym razm schizuje.Boje sie ciazy po prostu,nie moglabym miec teraz dziecka;/

Gość mija..
ja ci e zdradzi to powiedz mu spierdalaj.................

Gość dolcia
Może najpier dorośnij dziewczyno..

Gość dolcia
Może najpierw dorośnij dziewczyno...

powodzenia jak chcesz wytrzymać bez sexu 5 lat ;) rogi będziesz mieć do samego sufitu albo cię zostawi, ja jestem w ciąży bez ślubu jest mi z tym zajebiście

Gość Smutny Facet
moja kobita tez nie chce sie kochac i jesli mam byc szczery to 5 lat nie wytrzyma zaden facet i napewno nie w tym wieku

Gość wezwijcie lekarza
dziurka ci zarośnie :-(

Gość salotko
sorki ile ty masz lat????????? a i czy ty chcesz wziąść na wytrzymałość faceta????Czy boisz sie ciązy?????????

Gość salotko
i myslisz że w ten sposób zmusisz go do ślubu? facet który ma 21 lat bedzie ci sie oświadczał hahha a poza ty wyglada z twojego opisu ze już znim współżyłaś to po co ten szantaż beznadziejny???????

Gość salotko
i Ty z tego jesteś dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość boje się wpadki buhahah
masz racje skoro nie wiesz co to tabletki anty czy jakiekolwiek zabezpieczenie to za seks się nie bierz:P seks nie dla dzieci :P