Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoloty w głowie

zawroty w głowie czego są przyczyną w 11 tc

Polecane posty

Gość samoloty w głowie

Jestem w 11 tc. Wcześniej dobrze sie czułam a od teraz wnocy dopadły mnie zawroty głowy, jakies osłabienie.Zjadłam jabłki które natychmiast oddałam do muszli. Jestem przerazona,czy dziecku nic nie będzie.Z czego to jest? za mało wody?za mało jedzenia? niedotlenienie? Natychmiast otworzyłam okno,ale te osłabienie i samoloty w głowie wcale nie przechodzą. Boję sie poronienia.

juz odpowiedziałam Ci w poprzednim poscie nie martw sie dziecku ni ezaszkodzi tylko pij duzo wody niegazowanej

Gość samoloty w głowie
bardzo Ci dziękuję. Wogóle nie spię. Od 2 godzin leżei ulga bo nie klęczę przed wc, zjadłam jeden wafle ryżowy i uf narazie cisza.Z tym piciem wody to tylko dziwnnie 3 kubki.To za mało?nie moge więcej bo poprostu nie mam pragnienia.Nie wiem co mam zagryzac. Lu petitki?banany?

Też tak miałam, ale mi zadne domowe sposoby nie pomagaly lekarz przepisal mi diphergan i to dopiero pomoglo. Koleżanka ma racje jesli duzo wymiotujesz to musisz duzo wody pic bo to moze byc z odwodniena.

Gość samoloty w głowie
3 kubki dziennie to malo wody?na więcej nie mam ochoty.Balam sie ze może za rzadko zjadam, albo anemia. No ale witaminy biorę, wypoczywam,staram sie no wlasnie malo jem ale nie byle co. Muszę w między czasieprzegryzac w ciągu dnia coś i popijac. Oby z dzieckiem nic nie bylo. Czy jak będe piła to juz ta syt .sie nie powtórzy czy jedak

Gość jakie witaminy bierzesz
dla ciezarnych? ja slyszalam, ze w 1 trymestrze nie powinno sie brac sztucznych witaminek. Wiesz, ja przez cala ciaze ani jednego tego swinstwa nie wzielam, mialam bardzo dobre wyniki, dziecko zdrowiutkie.

Gość samoloty w głowie
tak biore witaminki dla ciężarnych, jakbym ich nie brała to chyba juz bym umarła. A tak chociaz witaminy mam worganizmie.

samoloty w głowie 3 kubki wody to zdecydowanie za mało , przez odwodnienie w ciazy mozesz wylądowac w szpitalu , staraj sie pic wiecej i zjadaj np sucharki , a przy wizycie powiedz lekarzowi

Gość samoloty w głowie
lekarz mówil o piciu dużo wody, ale dla mnie 3 kubki to juz dużo. Sucharów nie mam, ale Lu ciasteczka, skórka chleba, banan, biszkopciki i chlebek ryzowy na zagryzanie biorę co kilka minut jak czuję burczenie.Ogólnie czuję sie osłabiona.Nie chce by te samoloty wróciły, a wrócą? czy tylko na wymiotach skoczy sie?

Gość mama 2-latka..........
ale nie jesz nic poza tymi ciasteczkami???? co do witamin, touwazaj, witaminoza jest grozniejsza niz niedobor... poza tym jak nie mozesz wmusic wody, to pij herbate, mleko, no cokolwiek......