Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka911

dziewczyny powiedzcie mi kiedy jest śluz płodny a kiedy nie...

Polecane posty

Gość kasiulka911

otóż na religii ksiądz nam puscił filmik "śluz płodny" nie rozumialam zbyt dobrze bo kolezanki przeszkadzaly. Z tego co zauwazylam to trzeba badać śluz... jesli jest rozciągliwy śluz jest płodny, ale szczerze nie widzialam roznicy w nastepnych dniach. Chce powiedzieć, że ja nie mam takiego śluzu przezroczystego ciągnącego sie. Kiedyś miałam jakies 2 lata temu, a teraz juz nie. Jest biały nie ciagnie sie. wiec nie wiem jak mam rozróznic kiedy jest płodny kiedy nie. Dlatego zmierzyłam sobie dzis temperature pochwy i wyszło 37.5 i tak samo nie wiem cyz jest płodny czy tez nie. Mam cykle co 27 dni od jakis 3 miesiecy. Kiedys mialam co 28 dni poźniej mi sie rozregulował a teraz mam co 27 dni. Moge stosowac metode naturalna? Powiedzcie mi dziewczyny jaka musze miec temperaturte aby sluz był płodny a jaka zeby był niepłodny.. Wspomne jeszcze że znalazłam kalendarzyk na internecie i wyszło, że od dzis mam dni płodne az do 10 marca. Prosze o odpowiedzi...

Gość kasiulka911
przepraszam dni płodne mam od 2 marca do 10 marca (według kalendarzyka)

Gość kasiulka911
dziękuje tylko że "staje się przejrzysty, śliski i rozciągliwy." ja nie mam takiego śluzu! on jest ciagle biały lepki a nawet wodnisty... tak bym rozniła kiedy mam płodne a kiedy nie. Kiedys mialam jasny przejrzysty, ale juz tak nie mam :(

Gość kasiulka911
mi sie śluz tak nie zorciaga w dwóch palcach ;(( czy to znaczy ze nie ebde miec dzieci? ;((

Gość kasiulka911
bo na tamtym mi nikt nie odpisuje :/ a to jest wazne dla mnie !!!!!!!!!

To znaczy, że należy badać głębiej, lub jesteś typem, ktry nie ma sluzu rozciągliwego. To NIE ZNACZY, że nie masz śluzu płodnego!Śluz płodny to taki, który posiada CHOĆBY JEDNĄ z cech: przejrzysty, wodnisty, rozciągliwy, śliski, mokry.Może byc więc tak, że masz przez 2-3 dni śluz wodnisty - i to juz oznacza, że jest to śluz najwyższej płodności,