Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumtarara

Szybko przetłuszczające się włosy w ciazy, proszę o poradę.

Polecane posty

Od kad jestem w ciazy,włosy bardzo szybko ci się przetłuszczają, juz na następny dzień, nadają sie do ponownego mycia, na dodatek są rzadkie, więc same rozumiecie. macie może jakieś wypróbowane specyfik?

ja nie jestem w ciazy i tak mam:P zdecyduje sie chyba na podciecie wlosow moze cos pomoze

ja w ciazy tak miałam i myłam codziennie nie było rady wypróbowałm wszytko i nic toi hormony

mam ten sam problem i długie włosy;-( podcięcie nic nie daje po za tym ze wlosy sa w dobrej formie bez rozdwajacych sie koncówek. ja myje wlosy clearem przeciwlupiezowym do wlosow przetluszczajacych sie 2in1 i nawet nawet pomaga.

a moze znacie jakies sprawdzone domowe przepisy na odzywki do wlosow? ja kiedys stosowalam z zoltka i oliwy z oliwek na wlosy suche jednak teraz one sa tuste

Gość gość
A ja podobnie jak koleżanka zaczęłam mieć problem z przetłuszczającymi się włosami również przez ciąże. Tylko, że u mnie wystąpił problem po porodzie. Pasowałoby myć włosy MINIMUM 2 razy dziennie, ale jak to zrobić przy noworodku?? Od paru dni stosuję trik zaczerpnięty z tego bloga http://blog.grotabryza.pl/2015/02/domowe-sposoby-na-przetuszczajace-sie.html. Mianowicie chodzi o płukankę z cytryny. Widzę niewielką poprawę, ale stosowałam ją dopiero 2 razy. Domyślam się, że dla cudownego efektu 2 razy nie wystarczy :)