Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobic22

nie wiem jak powiedziec rodzicom...

Polecane posty

Gość nie wiem co mam zrobic22

ze nie zaliczylam poprawki na studiach :( teraz przyjdzie mi placic za warunek ;/ moi rodzice tak bardzo we mnie wierza, ciesza sie, ze sie wybilam i radze sobie na studiach a tu taka niemila niespodzianka:( boje sie, ze ich zawiodlam :(

Gość alfonso ti tu tam
Ja mam to samo, tylko mam inne relacje z rodzicami. Wiedz, że zdanie egzaminu nie zależy tylko od wiedzy, ale od szczęścia. Też nie zdałem.. Musze płacić :(:(:(

Nie przejmuj się, uszy do góry :-) To naprawdę nic strasznego, każdy ma jakiś gorszy okres i Twoi rodzice na pewno to zrozumieją.

Gość ekati
po prostu powiedz. każdemu może się zdarzyć. ja zawsze byłam prymuską, a na pierwszym roku miałam taki przypadek. ojciec pokrzyczał, mama się podąsała ale jakoś to przeżyli, a jak już odbierałam dyplom to pękali z dumy.

Gość osoba_trzecia
Powiedz im jak najszybciej, bo jak się dowiedzą, że zataiłaś to przed nimi to dopiero będą zawiedzeni. Cóż, nie zawsze można wszystkich zadowolić :(

wlasnie:) nie ma co sie martwic na zapas :) rodzice tez ludzie, i uczucia maja, poza tym wiadomo, ze studia juz nie sa taka latwa sprawa, i jeden warunek to jeszcze nie koniec swiata, bedzie dobrze:)