Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwetta30

prosze przeczytaj PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość iwetta30

dziś przeżyłam pierwszy raz..? w pozycji na jezdzca.bolało troszke. poszłam do toalety i zobaczyłam krew jasnoczerwoną na majtkach. czy to znaczy ze w tej pozycji błona została przerwana? chłopak twierdzi ze nic nie czuł.

Gość .-.-.-.-
chyba facet kiepski, bo na pierwszy raz mógł wybrać jakąś pozycję bardziej "dla Ciebie"...

Gość iwetta30
tak wyszło ze na jezdźca. obydwoje na to poszliśmy.

Gość .-.-.-.-
ale Ty jesteś niedoświadczona i może nie wiesz, ale za pierwszym razem zawsze może boleć, poza tym pozycja "na jeźdźca" czyli "na leniucha" jest raczej wygodniejsza dla niego... On powinien zadbać szczególnie o ten pierwszy raz, bo pamięta się go na całe życie...

Gość iwetta30
to długa historia tego co sie dzis stało. Niewazne. W kazdym badz razie dziekuje za odpowiedz. dobranoc

Gość normalnie nienormalna
hmm no fakt pierszy raz w pozycji na jezcca?/neee odpada..a ta krwia sie nie przejmuj tez tak mialam.

Gość echhhhhhhhhhhh
też miałam pierwszy raz na jeźdźca. nie mam miłych wspomnień :/

Gość frufru
pierwszy raz "na jeźdzca" jest wbrew pozorom OK. kobieta decyduje wtedy o wszystkim, o tempie zagłębiania członka, o szybkości tegoż, może się wycofac w dowolnym momencie. i wcale nie boli bardziej, autorka pisze przecież ze bolało troszkę. autorko, mężczyzna wcale nie musiał czuć przebijania błony. błona ma różną budowę, poczytaj w jakimś podręczniku albo na necie - sama zobaczysz ze nie kazde przerwanie błony moze byc odczuwalne dla mężczyzny. nie zawsze nawet krwawi się i nie zawsze boli... Ty natomiast krwawiłaś, bolało, znaczy - błona z głowy. witamy w świecie kobiet ;)