Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona gruszka

Kochane jak dekorujecie swoje sale?

Polecane posty

Gość zielona gruszka

właśnie przeglądam sobie allegro i zastanawiam się nad dekoracją sali, w sumie ślub dopiero w sierpniu, ale postanowiłam się wcześniej tym zająć, potem pewnie nie będzie czasu na myślenie..na pewno płatki róż na stołach i do tego ładnie uformowana organa..

Gość czarna koala
my jednak bierzemy dekoratorke. troche drożej, ale ma sprawdzone dekoracje i dobre oko. i kolejna rzecz nad ktora trzeba by myslec z głowy...

Gość zielona gruszka
ehh nas nie stać na dekoratorkę, a jednak wolę wszystkiego sama dopilnować;)

Gość h.2.o
Ja też będę robić dekorację sama, na razie nic za bardzo oryginalnego nie wymyśliłam - będą \'łódki\' z pasów materiału promieniście od środka zali do ścian (w dwóch kolorach). Do lamp poprzywieszam na żyłce serduszka/kwiatki styropianowe pomalowane farbą w sprayu (tak na różnej wysokości będą dyndać). Poza tym, w miejscach, gdzie materiał jest przyczepiony do ścian, planuję zrobić takie \'sznury\' też z tych styropianowych serduszek (ok 5 serduszek jedno pod drugim umocowane na żyłce). Sciany za młodymi jeszcze nie zaplanowałam, ale raczej bedzie tam upiety materiał jakoś fantazyjnie.

Gość zielona gruszka
ja tez myślałam o upiętym materiale od środka sali do ścian;):) i o girlandzie z balonów...

Gość h.2.o
balony mi się nie widzą, ale jak ktoś lubi to dlaczego nie? Wstępnie obliczyłam, że na moją dekorację wydam ok 300 zł. I w sumie nie bedę sie rozdrabniać nad dekoracja stołów, bo doszliśmy do wnioski, że jedzenia na stole jest tak duzo, ze dekoracja zwykle ginie w tłumie.

Gość szczytownica zlosnica
tiaaaa, balony, girlandy i styropianowe serca ... szczyt smaku i stylu ... ehhh

Gość h.2.o
jakbym się nastawiała na smak i styl to robiłabym wesele w pałacu, a nie w remizie...