Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokataa

hej hej co sadzicie o tej sytuacji? JEST SZANSA????

Polecane posty

Gość lokataa

facet, ktoremu zawsze sie podobalam, bylismy bardzo blisko razem, nie bylo seksu, zadzwonil do mnie w piatek, byl smutny, bo przegral wazny mecz, pytal co u mnie itp, gadalismy dosyc dlugo... powiedzial ze zobaczymy sie za jakis tydzien, dwa bo teraz musi zajc sie swoim dzieckiem(jest w separacji) wczoraj przyszedl do pubu w ktorym pracuje na piwko z kolega, ja na zmianie bylam z kolezanka, wiec nie moglismy pogadac, bo prosilam go zeby nie ujawnial tego co miedzy nami zaszlo... pogadlismy tylko tak 'oficjalnie', pokazal mi zdjecia z meczu, dopil piwo i wyszedl.... co o tym sadzicie???

Gość lokataa
upupu

Gość lokataa
czy jeszcze do mnie zadzwoni?

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość a skad my to mamy wiedziec

ale on mi sie tak strasznie podoba...

kurcze wiem ze z nim nie bede W ZWIAZKU bo on ma za duzo problemow i zone... z ktora de facto nie jest juz pare lat... ale chce wiedziec czy bedzie chcial sie ze mna spotkac...

daje sobie spokoj, bo gdyby chcial to by podszedl i zapytal o ktrej koncze niech wraca do zony

odkladaj kase na jego alimenty,wiesz ze bedziesz musiala gonic premia zeby on mogl dac swojej bylej zonie 300zl co miesiac?

ale on nie chce byc ze mna przeciez ja zreszta tez sobie tego nie wyobrazam szczerze mowiac to bardzo mu wspolczuje, nie ulozylo mu sie w malzenstwie, glownie przez jego pijanstwo, jego rodzina to patologia, stracil siostre... jest sportowcem ale zarabia grosze, bo wiadomo jaki jest stan polskiego sportu wiem ze jestem glupia i naiwna, mam za dobre serce, ale zycze mu jak najlepiej