Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1-1

Czy to mozliwe ze to pomaga?

Polecane posty

Gość anka1-1

wlasnie wpadlam na to na allegro i mam do Was pytanie a mianowicie czy tak tania rzecz moze wybielic zeby i czy to sie utrzyma? cana jest smieszna w porownaninu z wybielaniem u dentysty dlatego pytam Was o zdanie? moze ktos uzywal? daje linka ale nie wiem czy go dobrze wkleje http://www.allegro.pl/item558794102_wybielacz_plazmowe_wybielanie_zebow_whitelight.html

Gość kika89r
calkiem nie glupie to jest.ja w prawdzie nie uzywalam ale jak ktos napisze cos o tym to moze sprubuje bo kazdy by chcial takie zeby:D

Gość fdggtttt
na moje zjedzone zeby przez robale to nic nie pomoze:D;p

Gość nie ale zawsze mozna
reklama zajebist ,niestety tylko dla naiwnych i nieznajacych sie w temaie wybielania zebow..... gufno prawda to wszystko i zapomnij ze cos takiego w ogole istnieje....

Gość qqqqqqqq
ja z czystym sercem moge to polecic w prawdzie nie ten uzywam bo mam jeszcze tanszy za 9,99 ale efekt super

Gość qqqqqqqq
nie ale zawsze mozna zauwaz tylko ile tego jest na allegro tych wszystkich aukcji o tych przyzadach itp a co lepsze zauwaz rowniez ze ludzie ciagle to kupuja wiec chyba cos w tym musi byc?? poza tym ja uzywam nie mowie ze mi lsnia tak jak tam na tych zdjeciach ale o 2tony sa bielsze.

Gość biała perła najlepsza

Gość i po co sie reklamujesz
szaraku? jeszcze ktos wysle info do UKS i skonczy sie twoj interes polegajacy na sprzedazy tego gowna.