doradczyni89 0 Napisano Marzec 2, 2009 kochałam sie z chlopakiem 20 lutego.. to był stosunek przerywany.. bez wytrysku,. dwa dni potem miałam owulacje... mierze temp w pochwie kilka cykil,,, temo była okej ale dzis i wczoraj wynosi 37,1C a jutro ma byc@ ... co myslicie o tym?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy oleander 0 Napisano Marzec 2, 2009 ja się z tą temperaturą nie orientuję za bardzo, ale myślę, że z powodzeniem na ten temat znajdziesz coś w internecie :) pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tayas Napisano Marzec 2, 2009 hej, mam pytanko troche mnie tak naszlo... otoz powiekszylo mi sie podbrzusze i jest napiete od jakiegos czasu, poza tym nie mam zadnych objawow typu wymioty nudnosci czy czestego odd.moczu itd, od mozliwosc zajscia mialam juz 4 okresy i 3 testy negatywne...moze to wynik zlej diety ale ...tak mi jakos to po glowie chodzi...czy to mozliwe??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 2, 2009 gdyby po wyrywkowych pomiarach dało się cokolwiek powiedzieć, to producenci testów splajtowaliby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nienia 0 Napisano Marzec 2, 2009 Na pomiarach temperatury to ja się nie znam, natomiast wziąwszy pod uwagę dwa fakty , a mianowicie: że stosunek przerywany to żadna antykoncepcja oraz długość życia plemnika w sprzyjającym środowisku to zdecydowanie możesz być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rani 0 Napisano Marzec 2, 2009 stosunek przerywany trudno nazwać metodą antykoncepcji.daję Ci szanse 50 na 50 bo zanim dojdzie do wytrysku to w substancji,która wypływa z członka są plemniki zdatne do połączenia się z Twoją komorką jajową.Dlaczego nie używacie prezerwatywy?nie łykasz hormonów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba mozna ci gratulowac Napisano Marzec 2, 2009 ciazy podwyzszona temp w ok 37 swiadczy o ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy oleander 0 Napisano Marzec 2, 2009 tayas mam podobnie do Ciebie tyle że u mnie minęły dwa okresy i różne rzeczy sobie wmawiam, a jestem już po dwóch testach negatywnych :P zastanawiam się nad zrobieniem bety hcg dla świętego spokoju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tayas Napisano Marzec 2, 2009 ja tez sobie wmawialam niezle ...wariowalam prawie no ale w koncu przyszedl 4 okres i sobie mysle ze jest ok...a teraz ten brzuch i wszytsko wraca .................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy oleander 0 Napisano Marzec 2, 2009 ja myślę, że u mnie też to może tak trwać długo :( a nie myślałaś żeby betę zrobić ?? to już jest w zasadzie 99,999999999...% pewność jak jest ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach