Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja1101

CZY WY TRZ TAK MACIE?? On lepszy ode mnie...

Polecane posty

Gość takasobieja1101

Może jestem po prostu nienormalna, ale czuje sie zle. Moj facet jest cudowny i kochamy sie bardzo. Mam taki maly problem z ktorym nie potrafie sobie poradzic i nie chce mu mowic. Otoz czuje sie gorsza od niego. On jest lepiej wyksztalcony, zna dobrze dwa jezyki, z rzeczy materialnych stac go na wiele, ma wiele zainteresowan i pasji, ma duzo znajomych... U mnie we wszystkim jest zupelnie odwrotnie. Czuje sie z tym zle, tak wewnetrznie. Wiem ze swiata poza mna nie widzi i bardzo mnie kocha.

Gość bawełna w wazonie
zacznij nad sobą pracować, języków można się nauczyć, pasje rozwinąć, ludzi poznać, masz niskie poczucie własnej wartości, spróbuj to zmienić, nikt nie rodzi się poliglotą z pełnym kontem otoczony znajomymi, wszyscy przychodzimy na świat na golasa...

Gość takasobieja1101
Zgadza się, mam niskie poczucie własnej wartości, ale nie potrafię tego zmienić. Jestem samotną matką i trudno byłoby mi mu dorównać. Ja nie mogę sobie na bardzo wiele rzeczy pozwolić :(

tka ta cudowna moda na mowienie pietnastoma jezykami i posiadanie multum znajomych najlepiej na naszej klasie oraz obowiazkowo jakies zainteresowanie..... ogarnijs ie kobieto....jezli to bie jest bez tego wszystkiego dobrze to co sie przejmujesz?

Gość bawełna w wazonie
nie zgadzam się z pain - pracować nad sobą trzeba, nie mówimy o piętnastu językach, ale jeden warto chyba znać, można się go nauczyć nawet samemu siedząc w domu, znajomych nie wierzę, że nie masz żadnych, zainteresowania też można rozwinąć - to nie wymaga niczego innego poza...zainteresowaniem się nimi.

bawelna czy uwazasz ze robienie czegos na przymus jest dobre? na siłe nie da sie znalesc zaiteresowania rozumiesz? albo sie cos lubi albo nie.......

Gość Spis tematów
Nikt ..absolutnie nikt nie jest w stanie zniszczyć mojej wysokiej samooceny :D Czego i Tobie życzę ;)