Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michall111

moje partnerki nie maja gustu

Polecane posty

Gość michall111

Jestem w drugim poważnym związku .Obie kobiety różni dosłownie wszysko ,łączy je tylko : Ja ;) to że mają duże powodzenie u mężczyzn -prawde mówiąć sam nie wiem dlaczego mają aż takie duże powodzenie ale to długi temat ... Ich poprzedni faceci byli ..... tragedia : wygląd , zachowanie , osiągnięcia życiowe .Ja wcale jakiś super nie jestem ale przy nich ... można popaść w samozachwyt i tak sie zastanawiam czy to powód do radości czy płaczu :D i jeszcze sms typu jestes najwspanialszym facetem z jakim sie spotykałam i poprzednia i aktualna tak mi pisze a ja sobie mysle tak: kur.... nie dziwie się bo to wcale trudne nie jest

Gość niepwna
szkoda,że Cie wcześniej nie poznały

Gość llllllllllllllll
prawde mówiąć sam nie wiem dlaczego mają aż takie duże powodzenie ale to długi temat ... te kobiety łączy jeszcze jedno. Niskie poczucie własnej wartości :P Związać się z kolesiem który o tobie takie rzeczy opowiada... fuj :O

Gość i tak nie będę miał nigdy dzie
gustu to nei będzie miała każda dziewczyna która sięmną zainteresuje ale takich nigdy nei będzie

Gość papryczka12
ciesze sie twoim szczesciem :P

Gość michall111
Źle to zabrzmiało .... mi sie podoba i dal bym sie za nia pokroic .. ( za bylą gdy z nia bylem rowniez) chodzi o to ze nie jest to kobieta na ktora patrzy polowa ulicy gdy przez nia przechodzi , nie ubiera sie wyzywajaco , tak na ulicy nie rzuca sie w oczy niczym szczegolnym wiec nie wiem dlaczego ma az takie duze powodzenie ze tylu facetow podrywa i dotyczy sie to obu pan .

Gość Fredroo
:P Oj kolego :D Rozbawiłes mnie w sposób zły dla siebie samego.