Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotuzrobić

ślub w czerwcu a ja wygladam fatalnie

Polecane posty

Gość schudnąć

Nie wiem czego Ty chcesz. Wygladasz normalnie. No moze nie ta sukienka do kozaczkow,ale poza tym ok.

Schudnac? bez sensu. Schudnie na wesele,a potem znow przytyje. Znam wiele takich dziewczyn. Jakie rady, schudnac, Jesus.

Gość ojejkujj
to tzreba było sie tak nie zapuszczac i tyle nie żreć a teraz rozpaczac facet cie wziął to juz moze zdania przed ołtarzem nie zmieni :p

Gość cotuzrobić
nie zapuściłam się, wygladam od zawsze i zawsze tez to akceptowałam, ale teraz przed ślubem nie moge na siebie patrzeć

Gość Kkk55
Wg mnie nic Ci nie dolega. Masz normalna figure, nie jestes zadnym szkieletorem czy tez podlotkiem rodem z gimnazjum. Piszesz, ze jestes taka od zawsze, wiec rodzina zna Cie taka,a nie jak schudniesz(bo widze,ze do tego dazysz). Schudnac specjalnie na slub to juz przesada.

Gość cotuzrobić
dzieki za pocieszenie :) od razu mi lepiej

Gość fotczar
.... zrob swoim gosciom mila niespodzianke i podziekuj im uroczym gestem za przybycie na wyjatkowa uroczystosc - Slub , Chrzest, Komunia, Rocznica, Jubileusz, Urodziny, Studniówki, Bankiety i inne. Podaruj podziekowanie z aktualnym zdjeciem, wydrukowanym natychmiastowo, zanim skonczy sie impreza!!! Moje podziekowania to oryginalne wzory i doskonalej jakosci materialy, dzieki czemu zachwyca swym urokiem, stajac sie wspanialym i milym gestem podziekowania dla przybylych gosci. informacja - fotczar@go2.pl - GG 13280951

Gość chi
do czerwca jeszcze tprawie cztery miechy. wiec w czym rzecz? co by nie bylo, jeszcze czas, zeby zadzialac