Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Facet sie masturbuje mimo ze ma dziewczyne?? powody?

Polecane posty

nie robi sobie dobrze raz na tydzień tylko codziennie przez godzinę i dłużej..hmmm zastanawiam się czemu?

Gość Tytanowy Janusz
pewnie dlatego ze ma duze potrzeby a jego partnerka go nie zaspokaja

Gość Trenujący
Jeśli robi to przez godzinę - zna się na rzeczy

Po prostu. walenie konia to cos innego niz sex to sex ze samym soba, faceci z większym tupetem sexsualnym po prostu to lubia i potrzebuja tego. Czasami oczywiscie chodzi o to ze on bardzo chce a partnerka nie moze badz nie chce. Czasami nawet dobrze jesli facet sobie zwali przed samym seksem bo wtedy seks bedzie dluzszy i jest szansa dla kobiety ze bedzie miala orgazm. Walenie konia to bardzo przyjemna rzecz polecam szczegolnie z jakim olejkiem. Facet przeciez sie do tego przyzwyczail od samego dziecinstwa dlaczego ma rezygnowac z tej naturalnej przyjemnosci w jaka obdarzyla go natura?. Zaproponuj mu ze chcesz sie przygladac jak on sobie wali konia, napewno mu sie to spodoba. Pozdrawiam.

ps. jesli sie juz zgodzi na to zebys mogla sie mu przygladac wejdz pod stól kucnij i czekaj az wytrysnie, najlepiej na Ciebie napewno Cie za to doceni. Powiedz mi jak czesto uprawiacie seks, moze on jest po prostu zbytnio uzalezniony od tego rodzaju zaspokojenia sie to jest znak ze trzeba nad tym sie zastanowic.

Po prostu. walenie konia to cos innego niz sex to sex ze samym soba, faceci z większym tupetem sexsualnym po prostu to lubia i potrzebuja tego. Czasami oczywiscie chodzi o to ze on bardzo chce a partnerka nie moze badz nie chce. Czasami nawet dobrze jesli facet sobie zwali przed samym seksem bo wtedy seks bedzie dluzszy i jest szansa dla kobiety ze bedzie miala orgazm. Walenie konia to bardzo przyjemna rzecz polecam szczegolnie z jakim olejkiem. Facet przeciez sie do tego przyzwyczail od samego dziecinstwa dlaczego ma rezygnowac z tej naturalnej przyjemnosci w jaka obdarzyla go natura?. Zaproponuj mu ze chcesz sie przygladac jak on sobie wali konia, napewno mu sie to spodoba. Pozdrawiam.

Gość kobieta30
bo sex to sex a masturbacja to masturbacja. Ja też lubię pobawić się sama ze sobą i wcale nie dlatego, że brakuje mi seksu

Gość kobieta30
a i jeszcze jedno: mnie by raczej niepokoił facet, który się w ogóle nie masturbuje

Gość Akyszka_
jakbyś go w pełni zaspokajała to by tego nie robił mój mówi ze sam ze sobą nigdy nie był taki podniecony, wielki i nie bylo mu tak dobrze. Zreszta ja ejstem od tego:D

Gość niveła
a ja nie mogę znieść tej mysli, ze moj może to robic. gdybym go kiedyś przyłapala, to chyba bym go juz nigdy nie dotknęła. nie wiem czemu tak mam, ale mam tak i już.

Gość x-mario
malinka, jak będzie to robił,usiądź przed nim i zrób to samo.Na 100% nie wytrzyma po kilku minutach.Nie zastanawiaj się czemu, tylko działaj.

masz rację facet nie wytrzyma żeby pozwolić swojej partnerce masturbować się ...i \"zabierze\" sie za nią.To jest dobra metoda na przywołanie go do \" porządku\"

Gość hgyfgh
ja też tak robię

Gość gość
Witam mam pewien problem i nie wiem co zrobić. Jestem w związku już 8 lat niby wszystko jest dobrze ja bardzo często mam ochotę na sex natomiast mój partner mówi mi że jest zmęczony albo musi odpocząć. gdy tylko na dłużej się czymś zajmę on szuka pretekstu żeby się masturbować kilka razy go przyłapałam wiec on palił głupa że jakoś tak wyszło. nie wiem co mam z nim zrobić rozstać się? próbowałam już dosłownie wszystkiego na domiar złego kochamy się raz a nawet dwa razy w miesiącu!!!! Pomocy

Gość gość
Ja się masturbuję mimo tego, że mam męża. Dlaczego? Bo jest do kitu w łóżku, nie potrafi mnie zadowolić, myśli tylko o sobie.

Gość echosonda1
Jako Lekarz Urolog zalecam wszystkim mężczyznom regularne - 3-4 razy w tygodniu pozbywanie się plemników, inaczej mogą się pojawić problemy z prostatą, jeśli facet nie posiada partnerki To Musi To Robić odpowiednio często Sam, takie są zalecenia zdrowotne uznanych Urologów, więc kobietki jeśli zależy Wam na Zdrowiu swoich facetów, nie oszczędzajcie Ich i pomagajcie Im w okresie kiedy nie jesteście same dysponowane,

Gość gość
logiczne tylko baby (i to niektore, bo polowa jednak to robi) potrafią nie robic "nic w temacie" przez pol roku i jeszcze nie widziec w tym nic dziwnego. :D wsrod facetow taki odsetek nie przekracza pewnie 2-3%

Gość Alan43
I o co tu w tym wszystkim chodzi ? Chodzi o to że jest brak komunikacji między dwojgiem partnerów i tak na prawdę jeden drugiego nie zna do końca . Ukrywają swoje potrzeby i jeden drugiego nie potrafi zadowolić ani też zrozumieć zachowania . Samozaspokajanie się budzi dużo więcej wątpliwości, kiedy partner pomimo tego, że jest w stałym związku, zadowala się „solo”. Zwykle partnerka jest zdezorientowana sytuacją, bo nie wie, jak interpretować takie zachowanie. Najczęściej kobieta czuję się nieatrakcyjna, niepotrzebna, poniżona, a w pewnym sensie i oszukana. Boi się, że jest dla niego niedostatecznie atrakcyjna fizycznie lub że wygasły kiedyś łączące ich uczucia. Czasami nawet zastanawia się, czy w związku z tym nie zdradza jej z innymi kobietami. W skrajnych przypadkach podejrzewa u partnera dewiacje seksualne. Emocje i wątpliwości, które pojawiają się po takim odkryciu, mogą negatywnie wpływać na wzajemne relacje, a niewyjaśniane latami mogą doprowadzić do rozstania! Tak że nie ignorujmy się nawzajem ale starajmy się poznać zrozumieć i to nie zależnie od płci

Gość Lady Pudding

Bo kobieta podczas seksu spełnia nasz jeden ograzm. Myśli, że jak już raz dojdziemy to wszystko. Kobiety nie dają rady nam w łóżku... Po chwili albo z dużymi emocjami chcemy drugi raz albo trzeci. To jest super gdy kobieta umie się nami zająć tak, że możemy kilka razy Sb dojść, albo postara się o to ustnie. Ale jak to się mówi jesteśmy za wymagający dla nich bo my musimy je przytulać po seksie i nici z dwuch razy albo trzech 😉

Gość Gość

Jeśli facet w związku się masturbuje to znaczy tyle, że ma za mało seksu lub ten seks stał się monotonny i brak w nim urozmaiceń. Jeśli kobieta jest zamknięta na zabawy w seksie to też nie ma się czemu dziwić masturbacji faceta.

Gość Seb

Powod jest jeden. Drapalem sie po jajkach i tak jakos wyszlo