Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona-ona-Ona

Moja przyjaciólka sugeruje, żebym rzuciła mojego narzeczonego!

Polecane posty

Gość do Tatienaczka
on się idzie uchlać i pewnie pierdolić a Ty się ZASTANAWIASZ czy dobrze zrobiłaś wychodząc za niego?

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
Ona-ona-Ona Mam przyjaciólke. Ona nigdy nie miala faceta, ja mialam juz okolo czterech. Obecny to moj narzeczony, jest 10 lat ode mnie starszy. Ja mam 25 lat on 35 lat. Chodzimy razem juz 3,5 lat. Pare razy zalilam się przyjaciólce na mojego chlopaka, że często pije z kolegami, że woli kolgów niż gdzieś pojechać ze mną. Często jest dla niego problemem żeby mnie gdzies zawieść, np, odebrac z pracy. Często robi z kolegami interesy, ktore zawsze potem opijaja. Dwa razy przyszedl taki pijany, że musialam go sama do łożka zanosic, bo ledwo trzymał się na nogach ha ha. W takich sytuacjach jestem bardzo wkurzona na mojego narzeczonego i zale sie do kolezanki, mowie ze zla jestem bo moj narzeczony zrobil to a tamto a ona mi na to że powinnam go rzucic, bo sobie zycie zmarnuje, bo ma tendencje do bycia alkoholikiem i że po slubie bedzie jeszcze gorzej. Jestem na nia tak wsciekla ,że nie wiem co. Zamiast mnie wysłuchac, to ona mi takie rzeczy gada. Mam wrazenie ze mi zazdrosci, bo nigdy sama chlopaka nie miala a ma 25 lat. Wkurza mnie. Zreszta, co ona moze wiedziec o zyciu, jak sama nigdy w zadnych zwiazku nie byla a nawet nie całowala sie z facetem!DZIECIAKU CZEGO CI TA KOLEZANKA MA ZAZDROSCIC?GLUPIA JESTES CZY CO?CHLOPA CO CHLA?WEZ SIE OGARNIJ I ZASTANOW NAD SOBA!=/

Gość PeszekLubieJa
Moze po slubie mu sie zmieni, ale raczej watpie. Choc znam pary gdzie facet wisiowal a po slubie kiedy przyszlo dziecko to troche sie zmienil i zaczal wiecej w domu bywac i pomagac.

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
A JA W TO WATPIE!PIJAK ZOSTANIE PIJAKIEM NA ZAWSZE I PIJAKIEM ZDECHNIE...

Gość znam takich co się zmienili
na gorsze

Gość Sorry ale bylam z faceten
naduzywajacym alkoholu i nie radze

Gość emikkschole
Mam kolezanki ktore podobnie jak ty myslaly, teraz sa po slubie i zaluja bardzo. Zastanow sie zanim wezmiesz slub, powaznie ci to mowie.

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
DOKLADNIE NIE MA CO TU DODAWAC!

Gość Kochaam Doleczki u Kobiet
Jako męzczyzna sie wypowiem: My męzczyzni jestesmy w stanie sie zmienic dla kobiety którą bardzo kochamy o ile ona nam w tym pomoze i bedzie dopingowala.

Gość każdy jest się w stanie
zmienić dla kochanej osoby. problem w tym, że ten cep najwyraźniej nie chce się zmieniać.

Gość lilife
klasyczny przypadek glupoty ludzkiej..."po slubie sie zmienie"...

Gość jupppp

Gość ooot666
JEZU DZIEWCZYNO CZY MASZ NA IMIE ANIA?? MATKO MOJA SIOSTRA MA IDENTYCZNĄ SYTUACJE ..NO JAKBYM JA CZYTALA.. AUTORKO RZUĆ GO DO CHOLERY.! RZUC GO BO ZNISZCZY CI ZYCIE.. MOJA SIOSTRA TO SAMI MIALA A TERAZ DZIECI DWOJE I ROZWÓD BIERZE BO TAK SIE ROZPIL A OBIECYWAL I KLEKAL NA KOLANACH ZE SIE ZMIENI ..GOWNO PRAWDA.. NA POCZATKU PIL TYLKO RAZ BA DWA TYGODNIE ALE JUZ WIDAC BYLO ZE MUSI RAZ NA DWA SIE NAPIC..

Gość och cieżarówko cciężarówko
hej autorko i co zrobiłaś??????