Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacperinhio

czy kobiety boją się internetowych znajomości i randek?

Polecane posty

Gość Kacperinhio

witam, mam zamiar zalogować się na jakimś portalu czy stronie z internetowymi randkami i tam poszukać sobie partnerki. chodzi mi o poważny, stały związek z perspektywą małżeństwa. tylko nie wiem, co kobiety tak naprawdę sądzą o takich randkowiczach internetowych? znacie może jakieś namiary na fajne serwisy matrymonialno-randkowe?

Gość gagala
ja czytałam w ostatnim Newsweeku o serwisie mydwoje.pl - może tam poszukaj, bo podobno dobrze dobierają pary, no i chyba są dość poważnym serwisem, właśnie raczej dla ludzi poszukujących stałych związków.

Gość kereibo
napewno przegladales rozne profile na roznych portalach... i napewno spodobalo Ci sie troche kobiet na nich...;) ale musze Ci szczerze powiedziec ze jak sam nie masz odpowiedniego o wygladu to raczej nie masz szans ich poznac:o to co napiszesz sobie na profilu zostanie przeczytane dopiero w momencie kiedy spodoba sie to co bedzie na zdjeciu.. czyli jak w życiu🖐️

Gość zoniaczzzkkaaaaaaaa
sama jestem zalogowana na taakowym portalu..... czytam bardzo dokładnie opisy.. charakterystyki..... korzystam najczęściej z profili bez zdjęc.. bo tam gdzue fotki sa to gołe klaty, golfy , piwsko..... żal

ja jestem zalogowana na takim portalu. zanim sie zdecydowalam, na ktorym zamiescic ogloszenie przejrzalam wszystkie mozliwe portale randkowe i bez zastanowienia wybralam jeden z nich. uwazam, ze jest najlepszy. w rubryce zaznaczasz czy szukasz seksu, przygody czy milosci, wiec wiesz, czego szuka osoba, ktorej profil ogladasz. Oczywiscie bardzo wazne jest zdjecie oraz to co opiszesz o sobie. Nikt nie zwroci uwagi na anons bez zdjecia. Podaje adres: www.randki.org

aha chcialam jeszcze dodac, ze na tym portalu wiecej kobiet szuka stalego zwiazku a zdecydowana mniejscosc samego seksu

Gość ola___
próbowałam kiedyś tych portali, kobiety szukają stałego związku a faceci prawie wszyscy tylko seksu - beznadzieja

Gość kereibo
kobiety niestety szukaja najczesciej na takich portalach ideałów których nie spotykaja w realu:o ale idealy nie istnieja tez na takich portalach..

Gość ola___
jeśli przyzwoity poziom inteligencji, dojrzałości emocjonalnej, lojalności i szacunku dla kobiety to sa cechy ideału, to masz rację - tego szukam, i mam nadzieję, że nie masz racji - i istnieją tacy mężyczyźni :)

Gość kereibo
Olu, nie wierze że nie oczekujesz żadnych hmm aspektów fizycznych;)

Gość ola___
ależ oczekuję - przestrzegania higieny osobistej i ogólnej dbalości o wygląd - np. prania i prasowania ubrań -- dla wielu wymaganie nie do przejścia :/

Gość A taki jeden...
@ola__ - Bzdura, 99% z was tak mówi, a w rzeczywistości chodzi zazwyczaj tylko o wygląd. Zresztą normalne dziewczyny spokojnie znajdą wybrańców w realu, nie wierzę w takie związki z internetu.

Uwazam, iż powinno paść pytanie : \"Czy boimy się internetowych Randek?\" - MY - jako kobiety i mężczyźni :) .. Pozwolę sobie na odpowiedź ;) .. Nie, nie boimy się, lecz podchodzimy do nich sceptycznie. :)

Gość bladyJo
a ja jestem zalogowany na tej stronie, o której ktoś tu już pisał - mydwoje i powiem wam, ze super się sprawdza test, który tam trzeba rozwiązać na początku - taki test doboru partnerskiego.odpowiada się na pytania i potem na podstawie wyników tego testu jest się dopasowywanym do odpowiednich dziewczyn. a co do tego,że ktoś może zamieścić fałszywe zdjęcie czy wypisywać bzdury na swój temat i podszywać sie pod kogoś innego, to ci ludzie z mydwoje mogą to sprawdzić na podstawie dowodu osobistego - przysyła się do nich kopie dowodu i oni sprawdzają i potem ma się konto z certyfikatem wiarygodności.

Gość hheeejjjj
normalna nie szuka na portalu,tylko zfrustrowane,brzydkie,albo puszczalskie!

Gość ytg
bała bym się,że to może ukryty psychol,albo kryminalista,bo kto porządny jest na takich str--nikt

Gość vcxvx
"bała bym się,że to może ukryty psychol,albo kryminalista,bo kto porządny jest na takich str-" np. niesmiali faceci btw w realu nie mozna spotkac psycholi ani kryminalistow, tak?

Gość mojakka
zaintrygowało mnie to, co napisał bladyJo, że ci ludzie z mydwoje mogą sprawdzić wiarygodność danych - niesamowite, nigdy nie słyszałam o czymś takim, na żadnym portalu randkowym chyba tak nie robią?

Gość ja poznałam
mojego ukochanego przez neta i jestem szczesliwa,,i nigdy nikogo nie sprawdzałam

Gość eeee25
Kacperinhio, miałam profil na takim portalu- i napisał do mnie kiedyś mój obecny mężczyzna. Takiego długiego i intrygującego maila napisał, że mnie zainteresował :) Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata...zaufałam mu, jest moim ukochanym mężczyzną