Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerknijcie na nie

NIE MOGĘ JUŻ czy naprawdę mam tak CHUDE RĘCE???ciało?

Polecane posty

Gość zerknijcie na nie

moja rodzina strasznie mnie dołuję...ale nie rodzice,ani rodzeństwo. Tylko szczególnie ciotka! Jej córka jest takim patykiem,że do niej powinna mieć jakieś mowy o wyglądzie...Ja mam 170 wzrostu i mam 20 lat,a jej córka 14 lat i 170 wzrostu,gdzie ja ważę 52kg ,a ona 40kg!!!!! Cały czas wmawia mi,że jestem tak strasznie chuda!Że jestem chudsza od jej córki! Gdzie jak ja patrze na jej córkę to nic nie można powiedzieć więcej niż "anoreksja"! Wczoraj się popłakałam już...walcze z tym żeby przytyć choć trochę,ale to genetyczne:( No i tak jestem szkapą. Weź tu odgoń kompleksy,kiedy ktoś Ci je wytyka...;/ Jakies tam foto,nawet wlasnie z wczoraj!Jak mi znowu mówiła....;/ http://mojelzy.wrzuta.pl/obraz/mjX6GL1iCd/

Gość gosiiaaaa
bez przesady nie jestes chuda chyba anoreksji nie widzialas:P

Gość zerknijcie na nie
gosia,ja jestem bardzo szczupła,ale to nie ja wmawiam sobie anoreksję! Tylko ta moja ciotka! Co jest dla mnie poniżające..Boże;/

Gość Wielki Mistrz Zakonu
Normalne ręce.

Gość wydajesz sie byc ladna
nie same kaszaloty tu siedza,,,,,,,,,,,,,,,,,no,ona chyba po prostu ci zazdrosci

Gość gosiiaaaa
ciotka chyba lekko nie tego jest ja tez jestem szczupla mam 172 waga 58 chce i probuje przytyc zapraszam na topki jak przytyc kontunuacja 🖐️

ja wygladam \"chudziej\" i nie uwazam zebym byla wychudziala ;o

Gość zerknijcie na nie
Przez to wszystko mam same kompleksy,naprawdę jest to straszne.

Gość bigkb
ja jestem chdsza i mam w dupie to co mowia, chcisaz chcialabym przytyc ale ciezko ... gemetyczne tez troche . wez ciotki niw sluchja

Gość gniewna jolanda
w ogóle nie jesteś chuda, jestes normalnie szczupła Jakbyś była chuda, to by ci kosci sterczały, obojczyk by się wycinał spod skóry, łokcie jak zawiasy, ramiona obciagniete skórą - a u ciebie wszystko jest jak należy

Gość hfgbvd
a p0okarzesz nam zdjecie w calej okszal9osci, chba jestes bardzoi ladna kobieta ???

Nie przejmuj się ciotką. Ma problem z córką, i nie chce żeby inni atakowali ją że jej dziecko takie chude, więc atakuje ciebie. wtedy wszyscy skupiają się na tobie, a córka mimo że chudsza jest niezauważona. następnym razem jak ci coś powie to odpowiedz że nie życzysz sobie takich komentarzy na swój temat, ze niech lepiej zajmie się swoim dzieckiem które ma ewidentną niedowagę. wiem że ciężko takie coś powiedzieć, ale warto się przemóc. Mi tak dowalała matka chłopaka, sama z mega nadwagą, zaniedbana, ja szczupła, ale nie anorektyczka. I kiedy w końcu powiedziałam jej co wyśle, odczepiła się:)

Gość jngb v
prosimy

Gość bardzo ładnie
wyglądasz (i te długie czarne włosy) ja też mam 172cm i 50kg i ręce mam naprawde bardzo chude (w nadgarstku prawie 15cm)

Gość zerknijcie na nie
No własnie zawsze takie teksty mówią osoby,które są przy kości..tak jak moja ciocia...;/ Mam pokazać zdjęcie?Nie,nie....to niech wystarczy.

Gość jakajaka
ja mam chudsze rece niz Ty waze 45 kg/160cm

Gość jngb v
przekaz , uwazamy,ze nie msz sie czego wstydzic, naprawde wydajesz sie byc bardzo ladna, a milo jest opatrzec na tak os. :) Prosimy , to nic zlego :) A ciota jest zakompleksiona i specjalnie Ci dogryza, nie zwracaj uwagi

Gość zerknijcie na nie
jakajaka Kochana ale Ty masz 160 i ważysz 45 kg...więc pewnie ładnie wyglądasz. No a moja kuzynka ma 170 i waży 40! To porównaj sobie...;/ A beszta się mnie...;/

Gość zerknijcie na nie
victoriav mam sobowtórkę?:) jngb v Oj wybacz...nie nie...

Gość dzidziii22
ale wy szczuple -co jecie ze macie taką idealna wage??

fajna masz figurke, ciesz sie ze mozesz bez grzechu jesc na potege kebaby 😭 ja jak zjem to pozniej musze sie spowiadac godzine na rowerze 😭

Gość KK88HH
AUTORKO TY I CHUDA? GDZIE DAJ INNE FOTY

Gość jngb v
prosimy :) bardzo ladnie :)

Gość jakajaka
no własnie troche nieładnie bo mam nieproporcjanalna ta moja figure, czyli chuda góra, brzuch a biodra i łydki grubsze te łydki mnie dobijaja😭

Gość zerknijcie na nie
U mnie jest to genetyczne i choćbym jadła ,wpychała w siebie..no nie przytyję za cholerę ;/ A z 5 kg bym chciała jeju...

Gość zerknijcie na nie
Jak ja bym chciała mieć grubsze łydkii!!!!

Gość KK88HH
AUTORKO JAM AM TEN SAM PROBLEM Z RODZINĄ CO TY..NO IDENTO ..ALE MI NAWET RODZICIE I SIOSTRA CIAGLE MOWIĄ ZE SZKAPA JESTEM PODAJ WYMIARY SWOJE PROSZE.. ja mam 170 cm wzrostu i 56 kilo wagi wymiary : biust 97 talia 75 cm biodra czyli srodek pupy 94 cm i kazdy mi mowi ze szkapa ze mnie.. mam dosc tego juz.. a ty jakie masz wymiarki bo ona są wazniejsze niz waga..

Gość dzidziii22
ja to samo ,jak juz zjem cos co jest kaloryczne to na drugi dzien mam pól kilograma więcej,no cóz moge jesc tylko salate. :O