Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien hechacz

Jak postepowac z kobiecymi fochami - krotka i prosta instrukcja obslugi

Polecane posty

Gość pewien hechacz

Witam Kobiece fochy nie raz zniszczyły niejeden związek i wyprowadziły z równowagi nie jednego faceta. Jak z nimi postępować? Pamiętam czasy gdy byłem totalnym AFC (zdesperowany facet). Kobieta strzelała focha a ja “Kochanie co Ci jest, dlaczego taka jesteś, nie gniewaj się…itd…nieźle się pogrążałem” Kobiety są jak dzieci, testują facetów i trzeba ich karać za złe zachowanie. Im masz większą władzę tym bardziej będą Cię testować, aby Ci ją zabrać. Jak Ci ją odbiorą to się tobą znudzą. A na pewno będzie czuła się nieszczęśliwa w związku. Paranoja co?:-p Więc jak postępować z jej fochami? Tak się składa, że byłem kilka dni temu z kobietą na koncercie. Był tam mój kuzyn, który walczy z nieśmiałością. Podszedłem do niego, ze swoją kobietą. Dawałem mu rady, a ta zaczęła się mieszać, bo często tak z nią postępuje. Wtedy zamiast prosić ją i błagać, odwróciłem się do niej plecami i odciąłem ją mową ciała, po czym dalej gadałem z kuzynem. Ona próbowała znowu się dostać między nas i słuchać. Mówię do niego “musisz mieć wyjebane na jej fochy”…wtedy się wkur.. i odeszła kilka kroków ode mnie. Mogłem za nią biec, bo ma dla mnie wartość a ja dalej gadałem z kuzynem. Po kilku minutach stała ode mnie na odległości 2 metrów. Podszedłem, złapałem za rękę i powiedziałem “idziemy usiąść”….Grzecznie poszła prowadzona. Karaj za złe zachowanie …. Przykładowo wczoraj siedzę z kobietą i słyszę “wszystko się zmieniło, kiedyś byłeś inny…”. Wtedy powiedziałem “Jedziemy do domu” a ona “Masz się zamiar fochać? ” a ja “Wsiadaj do samochodu”. Odwiozłem ją do domu. Pod drzwiami usłyszałem “będziesz się fochać? ” a ja “Dobranoc”. Wkurw…się i poszła do domu. Teraz jeszcze nic. Wieczorem nie chcąc dzwonić, zostawiłem jej wiadomość na gg typu “przykro mi, że tak mnie traktujesz…itd”. Wysłałem sms “Masz wiadomość na gg”. Wtedy odpisała “Ostatnim razem jak dostałam takiego esa, to facet ze mną zerwał, mam sie tego spodziewać? dziś nie mogę już wejść na gg….”(Ps. z faceta niezły frajer, że kończy znajomość przez gg, to bardzo dziecinne. A teraz za nią biega, że się pomylił blabla…:-p Więc zrobiłem swój popisowy numer, który nieźle ją ukarał….odpisałem na sms pół godziny później. Nie chce wiedzieć co przeżywała przez te 30min. Kobiety lubią sobie wgrywać niepotrzebne i nieprawdziwe filmy. One zachowują się jak małe dzieci….Ale “chuj kogo to obchodzi co ona myśli?” i “Ty jesteś najważniejszą osobą w związku “ :-D Pozdrawiam

Gość ankowa
jestes prostakiem

Gość ja pierdykam
slonko, myslisz, ze jestes taki "the best"... :-) nie bede cie wyprowadzac z bledu ;-) ale ja nigdy nie bylabym z takim pajacem

Gość m............................w
mawronka ma rację DUPEK

Gość pewien hechacz
Hehe zabolała prawda co ? :classic_cool: Ja uważam że źle nie robię, no ale to forum dla histeryczek sfochowanych i sfrystrowanych klimakteryczek ktore boli prawda :-p

Piszesz o fochach, a sam zachowujesz się jak jakiś niedoszły treser psów. Żenada.

Gość Jestes niestety
zwyklym wiesniaczym glupkiem ktory uwaza ze odkryl prawde kobiecego umyslu. Twoja kobieta jest idotka ze sie na to wszystko godzi..

Gość dibviidsbisdfbsid
hehe co ty wiesz o kobietach? pozatym myślę, że ma tu zastosowanie powiedzonko "krowa która dużo muczy mało mleka daje" musisz mieć ostrą kobitkę :D

Bardzo dobrze robisz 🖐️ Ja wypróbowałem inną, równie skuteczną metodę, a mianowicie całkowite ignorowanie focha. Jak jest foch, to po prostu się nie odzywasz. Przechodzi jej samo.

Gość ze tak powiem
a jestem kobieta i sie zgadzam z autorem..macie baby takie fochy nieraz ze mnie az trzesie ..z byle powodu robicie haloo i po co?

>> Twoja kobieta jest idotka ze sie na to wszystko godzi.. A kim jest facet, ktory godzi się na strojenie fochów? :o

Wiele kobiet lubi dominujących mężczyzn. Jednak jeżeli będziesz dziewczynę poniżał przy osobach trzecich, w ten sposób, jak podczas rozmowy z kuzynem, daleko nie zajedziesz. Poza tym-podstawą związku jest szczera rozmowa, a nie takie gierki. Ty masz być stanowczy, a nie cieszyć się, że takiego zagrałeś. I to tu, przed nami, na forum...oj, dzieciak z Ciebie. Jeśli Ci na dziewczynie zależy-to gdy znowu będzie miała focha, owszem-daj jej odpór, ale kiedy już się uspokoicie-ładnie ją przytul i wytłumacz co w jej zachowaniu Cię rozdrażniło.

Gość pewien hechacz
Idiotą to jest facet przejmujący się fochami dziewczyn i skaczący wokół jej by ją udobruchać :-p I możecie mnie sobie obrażać, to i tak nie zmieni faktu, że kobietę należy sobie wychować. A z tresurą przesadziliście. :-o Musicie mieć ostro zryte łby że tak myślicie :-o Ale nie ja jestem idiotą w tym momencie więc luuuuz :-p

Gość chyba lepiej będzie
dla ciebie, jak zapomnisz o kobietach i zaczniesz umawiac się z facetami, przynajmniej fochy bedziesz mial z glowy

Owszem, można a nawet czasami należy nie reagować na kobiece fochy... ale nie w taki sposób jak robi to autor :| Tresurą i złośliwościami daleko nie zajedzie.

Gość Carolineeeeeee
frajer

Gość dobr e sobie
nosil wilk razy kilka poniesli i wilka moral dla ciebie jest taki, ze jak sie laska pozna na twoich gierkach to ci zwyczajnie powie do widzenia. gdyby moj facet powiedzial swjemu kuzynowi, ze ma "mieć wyj**ane na jej fochy" to by z miejsca nie byl moim facetem. tez tak pogrywal ale ustawilam go do pionu. gora jest ta stroan co sie czuje bardziej pewna siebie. gdyby twoja dziewczyna miala rozum to by ci powiedziala, ze ty mozesz jechac do domu a ona zostaje. na drugi dzien warowalbys jak pies pod jej drzwiami z bukietem kwiatow i przepraszalbys dwie godziny.

Gość Jestes niestety
facet nie musi godzic sie na fochy. Poza tym najwazniejsza jest rozmowa a nie ignorancja i robienie z kobiety posmiewiska

>> ma "mieć wyj**ane na jej fochy" to by z miejsca nie byl moim facetem. niby dlaczego?? Ty swojego "stawiałaś do pionu", a on ciebie nie może??

tiaa, ze mną też tak jeden próbował. jak chciał mnie wyłączyc z rozmowy bo bardziej go interesował ktoś inny to pisałam do swoich znajomych i za 20 minut mówiłam mu \"pa\" i juz mnie nie było. ;p zerwał ze mną przez smsa. wygladało to mniej więcej tak. ja byłam \"obrażona\" (w rzeczywistości miałam go dosyc) były długie okresy ciszy, a za każdym razem jak pisał rzucałam mu coś chamskiego, jednym słowem odpoczywałam. w końcu on napisał on pisał: \"mam dosc twoich fochow nasz związek stoi pod znakiem zapytania\" (użył takiego określenia xD) nie odpisałam bo mi się nie chciało. za niecałe 2 godziny, znowu on: \"uważam że powinnismy zakonczyc zwiazek\" cisza. w międzyczasie 4 sygnały mi puscił. po godzinie, tym razem ja: \"nie mialam czasu odpisac. ok\" tak się konczy wychowywanie kobiet, wiec nie polecam jeżeli ktos chce zatrzymac dame na dłużej :p ps: ten pan już mi nie patrzy w oczy kiedy go przypadkiem spotykam.

Gość do huńćwok
Wspolczuje trafilas na palanta identycznego jak zalozyciel topiku..

wcale nie poruchał :D trzeba wiedziec jak postępowac z palantami którym sie wydaje że wiedza jak postępowac z kobiecymi fochami ;)

>> wcale nie poruchał Nie dałaś mu dupy i sądzisz, że to ty jego rzuciłaś?? :o:o Raczej on miał dość fochów rozkapryszonej baby, która nawet w dodatku do pyska nie chce wziąć :o

po prostu mam swoje zasady, (np nie biore byle czego do buzi ani do zadnego innego otworu :p) ale dzięki temu nikt nie wydaje mi komend jak psu (tak jak założyciel tematu swojej dziewczynie). mam swoja godnośc i póki co wychodze na tym bardzo dobrze ;)

Gość no to sie nie zdziw
jak się dowiesz za kilka lat, że np. wychowujesz nie swoje dziecko, bo kobieta potrzebowała kogoś kto ją wysłucha, doceni i będzie traktował jak damę :P :P

Wolę byc dupkiem i frajerem niż kurwa stosowac "porady" autora topiku...