Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabbiana

zakochana? w kokainiscie

Polecane posty

Gość gabbiana

Moj partner bierze kokaine.... Jestesmy / nie jestesmy razem od prawie 3 miesiecy. Czasem jest slodki jak miod, a czasem jakby mine nie znal. Czy to wina kokainy, ktora uzywa? Staram sie zdystansowac i nie spotykac sie z Nim, ale ciagnie mnie do Niego. Jezeli ktoras z was (lub ktorys) mial doswiadczenie z partnerem uzywajacym kokaine, prosze o wasze opinie....

Gość google nie gryzą 123
nie wiem nic 💤

Gość gabbiana
Nie chodzi tu o pieniadze, zarabiamy tak samo i wcale nie sa to jakies wysokie sumy.

Gość gabbiana
Dla scislosci, ja nie biore.

Gość gabbiana
Jak widzisz moja znajomosc tematu jest praktycznie zerowa....

Gość jssisiksslo
daj sobie spokój juz teraz,ja sie męczyłam z narkomanek przez pare lat,bo wierzyłam ze go zmienie..niestety było coraz gorzej..........

Gość gabbiana
jssisiksslo - a co bral? On niby bierze tylko w imprezowe wieczory (ok 2 razy w tygodniu), ale czasem wydaje mi sie, ze nie jest do konca ze mna szczery. Dziwia mnie te Jego wahania nastroju - raz jak lod, innym razem przeslodki...

Gość nazwa super naprawde
a ja myslałam, ze o gitarzyste chodzi:)

Gość jssisiksslo
wszystko koke,piguły,fete...wiadomi impreza to trzeba było coś wziąć ...:O ja Ci tylko mogę napisać ze swojego dosiadczenia..nie warto... napiszę Ci przykład...przestał brać cokolwiek to chodził bardzo nerwowy ...tak nerwowy ze 2 razy mnie pobił ..chodziłam cała w siniakach ...i ze złamanym nosem...:( przemyśl to sobie

Gość wiej co sił

Gość wiej co sił
mozesz byc w nim zakochana, on i tak zawsze bedzie bardziej kochal koke. A pod wlywem koki kogokolwiek. Tylko ci zaraze przywlecze . Nie marnuj zycia.

Gość gabbiana
Mowi, ze tylko czasami i ze nie czuje sie absolutnie uzalezniony, ale pewnie kazdy narkoman tak mowi, a poza tym podobno kokaina bardzo silnie i szybko uzaleznia psychicznie...

Gość KAZDY narkoman tak mowi

Gość gabbiana
Pewnie te przyplywy uczucia sa zazwyczaj pod wplywem koki, lepiej rzeczywiscie sprobuje dac sobie spokoj.

Gość fsdsf
Jak go znasz ledwie 3 miesiące, to daj sobie spokój. Nie warto. Wciagniesz się w ten cały syf, w dziwne towarzystwo, a nawet jak nie, to bedziesz cierpiała przez te jego hustawki. A na koniec umrze z przedawkowania. Odizoluj się, znajdziesz sobie kogos, kto nie ma takich problemów, a on niech sie buja ze swoja kokainą.

Gość gabbiana
Masz racje, dam rade ;) Juz teraz bardzo mnie to meczy, ze raz mega pozytywnie, a potem jakby nic, zero. Dziekuje za komentarze.