Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda wyższe dwa języki

Szukanie pracy i co z tego wyszło

Polecane posty

Gość magda wyższe dwa języki

Wiem, że na kafe jest odrębny kanał o zatrudnieniu ale na ogólnej jest ruch :-) Moje statystyki: 64 CV wysłane - 10 zaproszeń na rozmowę (średnio co 6 pracodawca się mną zainteresował) do budżetówki 6 aplikacji - pięć zaproszeń na rozmowę większość pracodawców nie odpowiada, reszta mailowo dziękuje za CV w jednej firmie doszłam do drugiego etapu potem cisza byłam 7 mcy bez pracy dziś pracuję za najniższą krajową u prywaciarza ale nie żałujcie mnie bo jest to bardzo dobry układ fakt że tak długo byłam bezrobotna jakoś tam na mnie się odcisnął w sensie mojego poczucia wartości i przydatności do życia wśród ludzi, znam już zagrywki pracodawców wiem też czego mam unikać jak ognia. wiem jedno, nie chcę więcej przez to przechodzić. trzymajcie się ciepło szukający albo wylani z pracy. Musiałam to napisać żeby się lepiej poczuć.

Gość luzerrrrr
a to moje statystyki 203 cv, które wysłałem z czego moze na 10 była odpowiedź w końcu poszedłem do pracy ale nie pracuje w zawodzie i wkrótce mam zamiar się przenieść mimp wszsytko do zawodu jestem po chemii może wyjadę z PL