Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze kurde no

co zrobic z takim kimś kto zapija, żeby zapomnieć?

Polecane posty

Gość kurcze kurde no

dlaczego mężczyzna, który stracił dużo pieniędzy pije? Nie ma żony, dzieci, w miarę mu się powodzi, ale ostatnio dużo stracił i wydaje mi się, ze on to zapija. :( Czy jest na to jakaś rada?

Gość kurcze kurde no
bo nie chce sie mieszać i go na siłe pocieszać, żeby nie wyszło znów tak, że zrobiłam komuś dobrze i to mi się potem oberwało. Napiszcie coś co myślicie ..ej!

Gość co zrobić ..
Co zrobić ??? Podejśc i mocno potrząsnąć, wygarnąć ostro prawdę prosto w oczy. Jeśli to nie pomoże to nic nie pomoże. Każdy ma wolną wolę i każdy sam decyduje o tym jak ma żyć.

Gość kurcze kurde no
:(

Gość kurcze kurde no
nie moge na to patrzeć,i nie rozumiem tego,dlaczego ktoś rujnuje sobie zdrowie w ten sposób. co zrobić ..-->no chyba tak trzeba zrobić, ryzykując dostanie opierdolu za to, że się wtrącam nie w swoje sprawy.

Gość kkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość up....jak ktos ma cos do dodan

Gość Opall
Wszystko zalezy od waszych relacji. Jezeli jestescie bliskimi znajomymi, to zdecydowanie powinnas z nim porozmawiac. Powiedziec, ze to tchorzostwo, to ucieczka w alkohol, ze marnuje swoje zdrowie, zamiast wziac sie w garsc i rozwiazac swoj problem . Nawet ryzykujac odrzucenie. Ludzie bardzo roznie reaguja na silny stres. I dobrze jest, aby wtedy mieli kolo siebie kogos zyczliwego. A zyczliwosc to nie jest tylko wspolczucie i glaskanie po glowce i pocieszanie. To takze potrzasniecie czlowiekiem i uswiadomienie mu, ze zachowuje sie jak idiota. Sprobuj.

Gość kurcze kurde no
ok, Opall rozumiem, spróbuję. Nie chcialam wczesniej teog robic, bo myslalam, ze on kogos ma, kto go wspiera.

Gość kurcze kurde no
boje sie, ze wyjde na narzucającą się osobę, ale zaryzykuję. Najwyżej mi będzie głupio a tak to nie mogę patrzeć na tą jego rozpacz:/

Gość kurcze kurde no
boje sie o niego :(

Gość Edek111
A czemu pije ?

Gość kurcze kurde no
stracil duzo kasy :(

Gość Edek111
No to się nie dziwię. Albo się stoczy, albo jakoś wyjdzie z czyjąś pomocą bo sam nie da rady.

Gość kurcze kurde no
lubie go i mi go szkoda:( Myslalam, ze mozna sie raz upic po takim czyms a nie tankowac pare dni albo tygodni.Chyba zle myslalam.

Gość kurcze kurde no
Edek dzieki Ci za wpis 🌻

jak ktos potrzebuje zapomnieć, trzeba dać mu spokój. nie ważne jaka jest metoda

Gość kurcze kurde no
marzenna jaki spokój? :( ja nie moge na to patrzeć :o

powiedz mu że smutki, bardzo dobrze pływają w wódeczce i dają efekt przeciwny, kac i przypomnienie, o braku forsy na gorzałkę.

Gość kurcze kurde no
blondyn dzieki za wpis. Za kazdy wpis juz dziekuje, bo juz kurde nie wiem jak mozna sie tak zdolowac utratą kasy 😭 jakby nic oprocz tej kasy nie mial...:o tak to wygląda. Chociaz moze on w weekend baluje z jakas pania a ja sie martwie.Sama nie wiem. Ale no nie moge patrzec na to....

Gość kurcze kurde no
doszlam do wniosku, ze jestem idiotką a on pewnie baluje i świetnie się bawi gdy ja się martwię🖐️

Gość kurcze kurde no
niepotrzebnie sialam panike - facet sobie świetnie radzi i nikogo nie potrzebuje :o Początkowo chodził jak nieszczęśnik, ale widać ktoś go pocieszył w inny sposób... idiotka ze mnie :/

Gość lkjmnbv
A ile on tej kasy stracił?

Gość kurcze kurde no
juz nie ważne. Poradzil sobie świetnie..nie wiem, co robił, ale obszedł się bez mojego towarzystwa. Jak zreszta od początku znajomości. Żadnej rozmowy nie było-ja nie chciałam się narzucać i nie porozmawiałam a on chyba nie potrzebował mnie, bo pewnie ma takich pocieszycielek na pęczki.

Gość kurcze kurde no
To tylko ja sie przejęłam a on pewnie skorzystał z tych znajomości z kobietami, które zawsze miał i zamiast rozpamiętywać pobzykał sobie co się dało na pocieszenie. K...skąd u mnie to chore martwienie się o kogoś kto okazuje, że cierpi?:o Przecież to tylko ktoś znajomy.

Gość ale nanieszczescie
trzeba duzo wypic zeby zapomniec kobiety na zapomnienie? ooooo otym nie pomuslalem