Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgghty6

CZY CZULIŚCIE KIEDYŚ SMRÓD Z BUZI OD JAKIEJŚ BLISKIEJ ZNAJOMEJ ALBO KOLEZANKI ??

Polecane posty

Gość fgghty6

Gość dfdfg
no

Gość fgghty6
pytam bo moja kolezanka powidziała ,że śmierdzi mi z buzi

Gość fgghty6
NIE PODSZYWACZU. PYTAM BO MAM KOLEZANKE NA ROKU NA STUDIACH KTÓREJ STRASZNIE SMIERDZI Z BUZI .. ALE ZAUWAZYLAM JEDNĄ PRAWIDLOWOSC.. DZIEWCZYNOM ŁADNYM I ZADBANYM NIGDY NIE WALI Z BUZI.. PRZENIGDY!!!

Gość moje przyjaciółce czuc z ust
co gorsza jej 5-letniej córce też czuć :-( i takiej malocie psuja się juz zęby :-O

Gość moje przyjaciółce czuc z ust
ona jest dziewczyna ładna i zadbaną :-P

Gość autorkrtttyyy
To prawda ja mam kolezanki niektóre biedne i takie przecietne z wygladu i im smierdzi z geby i nawet potem czuć spod pach a te sliczne i zadbane zawsze maja swiezy oddech i pachną ..

Gość Oj i to nie raz
najbadziej facetą :O:O:O:O

przczyna nieswiezego odeechu nie musi byc pruchnica.... nawet nadmiar niektorych witamin to moze powodowac albo problemy z zoladkiem...jak jestescie na glodzie tez wam smierdzi

Gość autorkrtttyyy
mi nie smierdzi

Gość albo albo
Mam jedną bardzo zadbaną koleżankę, która ma ten problem. Zdaje sobie z tego sprawę, robi co może, ssie jakieś tabletki z cynkiem czy czymś tam, ale słabo to pomaga...Próchnicy też nie ma. To chyba z żołądka, wiem że konsultowała się w tej sprawie z lekarzem, ale efektów brak. W podstawówce też miałam taką koleżankę i z tego co się orientuję, jej mama też ganiała z nią do lekarza. Kurcze, wytrzymać nie można było tego oddechu.

Gość autorkrtttyyy
a ja mialam w liceum taka..jezu jak sie odezwala to umieralysmy z resztą kolezanek..masakra jak smierdzialo ..normalnie gównem smierdzialo zawsze jej z geby..powaznie:(

Gość czesto przyczyna
brzydkiego oddechu sa problemy z żołądkiem i zęby nic do tego nie mają.

Gość autorkrtttyyy
eeee tam niemycie

Tez chore, zaropiale migdalki, cuchna specyficznie. Nawet, jak nie daja dolegliwosci :-O

Tez chore, zaropiale migdalki, cuchna specyficznie. Nawet, jak nie daja dolegliwosci :-O

Gość zielarka -samouk
w praktyce się sprawdziło... Sok wyciśnięty ze startego, surowego ziemniaka. Pić 2 razy dziennie po 2 łyżki stołowe przed jedzeniem. Mam nadzieję, ze to pomoże, niestety ten cuchnący zapach z ust nie ma nic wspólnego z zębami, ma natomiast związek z trawieniem... Ale uwierzcie, to naprawdę pomaga...

Gość brumburakk
Co wy wiecie o smrodzie. Wyobraźcie sobie ze mam kumpla w którym nie odróżnisz przodu od tyłu. Pseudo: Guzik. Niby niewinne ale jebie mu z ryja jak z dupy. Hmm a może na odwrót. Dupa mu jebie jak ryj. W sumie błędne koło. On chyba źre kał. Czasem mam wrażenie ze z każdym oddechem z jego paszczy wylatują mikroskopijne kawałki gówna które beztrosko uderzają w moja twarz. Porażka mówie wam. Może on ma taka kaKAŁOWĄ diete czy cos. Na miejscu jego dziewczyny wolalbym cyckac kozie boby niz sie z nim calowac :bleeeeeee: Mówie wam unikajcie typa bo was zasra oddechem. W sumie wygląd też gówniany jakis taki. Pozdro. BRUMBURAKK ATAKUJE!!

Gość gość
Pomaga na to czeste ssanie k****a.

Gość gość
no wiecie no mam takaą koleżanke grubą w p**du i jej wali takim kucze gównem ludzkim zmieszanym z bełtem kurde i padliną jakąś nie polecam xdd ale za to halitomi lek na smród z ryja ja nie uzywam b nie mam takiego problemu ale potrzebujacym polecam