Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karkosik

pogodzic sie z desperacja kobiet ... czy szukac ..

Polecane posty

Gość karkosik

nie wiem juz, czy pogodzic sie z desperacja kobiet - szczegolnie 23/25/28 letnich do zamąż pójścia, gdzie widza we mnie w pierwszej kolejnosci pierwszego lepszego kandydata na ojca jej dzieci, czy moz ejednak czekac i szukac jakies "normalnej"? czy moze jednak "brac" duzo mlodsze, ktore nie sa jeszcze "przesiąkniete" tym problemem ?

Gość zostaw go
sa i normalne ale ciezko znalezc

Gość AAAAAAAAAA..
a ty karkos ile masz lat? jak masz czas to poczekaj

Gość ala 2888
ja mam 28 lat i nie jestem zdesperowana...nie chce jeszcze zakladac rodziny..kolo 35 roku zycia chcialabym miec dziecko,meza i co? poznawalam mlodszych starszych i kazdy uciekal bo twierdzil ze jestem dziwna bo nie chce juz miec rodziny i co autorze?

Gość karkosik
mam 28, i jak jest "cos teges" z tymi ponad 23, to to sie tak wyczuwa :o ba, wyczuwa, niektore same takie teksty wala ze zalamka :o "bo kolezanka juz bierze slub :( " :o :o

Gość karkosik
ala 2888 - w takim razie stanowisz w tym karju jakis nikly procent, a trafic na tak nikly procent ciezko, jak to w zyciu :o chyba wyjade na zachod :o

Gość oihgfc
nie martw sie. sa jeszcze normalne dziewczyny, wierz mi.:)

Gość ala 2888
bo kazde wakacje spedzam poza Polska dokladnie w Paryzu juz od wielu lat i tam kobiety dopiero kolo 30 zaczynaja myslec o powaznym partnerze...nikogo nie dziwi 40 letnia mama i 40 letnia kobieta przed oltarzem...a moje kolezanki dziwia sie ze jeszcze nie mam ocohoty na dziecko,meza..

Gość ala 2888
tu czuje sie jak stara panna,kazdy mi daje to odczuc ze jestem inna a tam mam wrazenie ze jestem nastolatka i swietnie sie bawie...i kazdy mi tam powtarza ze mam jeszcze wiele lat aby sie wyszumiec

Gość karkosik
kurcze, dziewczyny, przeciez mowimy o kobietach ktore nie wychowaly sie w socjalizmie, jestesmy w europie, skad taka roznica pogladowa. wiem ze zaraz padnie glos ze wychowanie, ale wychowuje sie w wielu kwestiach dzieci, ale jakos wiele kwestii nie jest "przestrzegana" przez wychowankow, ale akurat ta, jak z bicza strzelil.