Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienka sciana

Sasiadka pierdzi za sciana

Polecane posty

Gość cienka sciana

Mam lazienke , za ta sciana, sasiad ma pokoj sypialny. lozko przy mojej wannie, odgradza je tylko 15 cm scianka z pustkakow, czyli ceglu puste w srodku. Tak kiedys budowano za komuny. Ona kladzie sie spac o 19 i o 20 spi gluchym snem. O 21 ja sie kapie w tej wannie a za sciana slysze gluche pierdy. no nie moge sie zrelaksowac. A ja drazni to ze ja ja budze tym hukiem wody. Ona wiec wstaje ( sprezyny strzelaja w jej lozku) i idzie do kibla i slysze jak on w kiblu leje. Po prostu mieszkanie w bloku nie ma zadnej jntymnosci. O godzinie 6 rano wpadam do kibelka i chce oproznic pecherz, a tu z kibli naokolo, nade mna, pode mna i obok , slysze szczanie i huk sikow. Potem wychodzimy z mieszkan i stojac sobie na przystanku patrze na sasiadow i wiem co robili, jak siikaja i czy pierdzieli rano.

Gość ghhghghg
Pierdolisz. Zawsze za ścianą łazienki jest łazienka, a nie pokój. Inaczej instalacje wodna trzeba by kłaść zygzakiem i z wieloma odnogami, a nie w pionie.

Gość hahaha dobre
:D jak mieszkalam w bloku to mialam podobnie :D tez slyszalam co sie dzieje w lazience u sasiadow :D

Gość gość
płacze