Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maugośka80

Facet ciamajda i jego prezent na Dzień Kobiet ech

Polecane posty

Gość maugośka80

Mój niedawno poślubiony mąż chciał mi zrobić niespodziankę na Dzień Kobiet. BUKIET RÓŻ schował NA NOC do auta i zostawił kwiaty BEZ WODY!!! Dzisiaj rano przynosi mi "PREZENCIK"... zgnite i oklapnięte róże. Idzie się załamać, nieprawdaż?

Gość kloooo
faktycznie, lepiej zeby ci nic nie kupil. tego ci zycze, zeby wlasnie tak postapil w przyszlosci :)

Gość a tam
moj w ogole nie pamieta ze jest dzien kobiet a ja mu nie mam ochoty przypominac. Wstal jakas godzine temu i od rana strzela fochy

Gość czemu zalamac
facet nie pomyslal, chcial dobrze. na Twoim miejscu wysciskalabym, wycalowala i postawila te kwiaty w najpiekniejszym wazonie w pokoju. liczy sie gest!

Gość JUST-INKA
Co Wy bredzicie? Niezły baran z niego hahahaha już dzieci w przedszkolu wiedzą, że kwiaty wstawia się do wody :D

Gość a moj wczoraj
kupil po tulipanie swojej mamie i siostrze i PRZY OKAZJI ja tez dostalam tulipana bo stwierdzil ze odrazu hurtowo juz porozdaje...

Gość szrot2009
czemu zalamac - dokladnie 🖐️

Gość czemu zalamac
no i bardzo fajnie z tymi tulipanami wyszlo. smiesznie! porozdawal chlop hurtowo i mial z glowy. przynajmniej pomyslal i zalatwil wszystkie kobitki za jednym razem. ja dostane storczyka, zawsze dostaje storczyka na kazda okazje. podobnie moja mama od mojego taty. :)

Gość fdsdsdddfdf
jak dla mnie to nawet smiezne jest. i czemu mowisz tak na swojego meza????? i jeszcze topik o tym na forum.... zenada

Gość JUST-INKA
Jakie te chłopy są bezmyślne i pozbawiony wyobraźni :( moja mama też od 20 lat dostaje jedno i to samo, jak się ojcu nie podpowie to sam nic nie wymyśli pffff kolejny baran

Gość chyba bedzie
jagnię

Gość czemu zalamac
nie wazne jaka postac ma prezent, wazny jest gest! i pamiec. a to wynika z milosci i szacunku! ja uwielbiam storczyki, moja mama rowniez. czy to zle, ze nasi panowie je dla nas kupuja? kazdy niewielki gest jest piekny! kwiatek zerwany z trawnika, mars kupiony przy okazji zakupow w markecie, zatankowany samochod przed domem! i nawet ten nieszczesny bukiet kwiatow, tak starannie ukryty przed wscibskim okiem zony w aucie :) to sie nazywa milosc! czesto robie ciasto dla meza, i czesto wychodzi mi zakalec. moj maz jednak zajada sie tym zakalcem bo twierdzi, ze gdyby nie ja to nie mialby w ogole placka na stole. :) za to go kocham!!!!

Gość papryczka12
a ja to pewnie guzik dostane jak zwykle :P

Gość Don Vasyl
papryczka12 nawet guzika nie bedzie!:p

Gość nie marudz tylko
podetnij koncowki powkladaj na moment do wrzatku i pewnie jeszcze ozyja:) I naprawde docen ze wogole mial dobre checi.

Idzie się załamać - tak, ale nie tym, co zrobił facet autorki, tylko tym, jak ona zareagowała. Gość chciał dobrze, \"uknuł\" sobie \"misterny\" plan, pamiętał o Dniu Kobiet, a ta go z samego rana zgasiła. Ech... Wszystkim Kobietom w dniu ich święta życzę dużo miłości, szczęścia, spełnienia w każdej dziedzinie życia, dystansu do siebie i swoich problemów, no i duuuuuuuużo wyrozumiałości dla nas, facetów! 🌼

Hehehe nadiewa.... Skoro wiesz, że Twój facet ma takie pomysły zakupowe, to nie lepiej kupić samej niż później narzekać? :)