Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbcbcb

słyszeliscie co mówili własnie w RMF FM?

Polecane posty

Gość cvbcbcb

o dniu Kobiet, o kobietach ogolnie i powiedziano mniej więcej coś takiego: "w niektóre miejsca internetowe mężczyzna może wejść, ale na własną odpowiedzialność. Np. na portale feministyczne, gdzie określenia 'faceci to świnie' należą do najłagodniejszych. Mężczyzna wchodząc w takie miejsce może sobie co najwyżej zepsuć humor na cały dzień. Nie radzimy też odwiedzać kobiecych for internetowych, chyba że mężczyzna chce uczestniczyć w dyskusjach o różnicy wieku w związku, nudzie w związku, czy oddać pierścionek zaręczynowy albo o tym jak kobietę próbuje poderwać brzydal". Mialam nieodparte wrażenie że babka mówiła o kafeterii :D:D:D

Gość a dlaczego zaraz
Chyba raczej na pewno :D

Gość dzisiaj Dzien Kobiet
:Dja takiego jednego tu na forum nagabnelam o kwiatki to...go wymiotlo jak by z procy:D:D:D ja tak szczerze to nie wiem co faceci robia na babskich forach i jeszcze smia zabierac glos;)

Gość mmmuuuu
niech zabierają głos jak chcą, ale nie ukrywajmy - co z nich za faceci, skoro lubią dyskutować o cellulicie, rutynie w związku, spóźniającym się okresie, albo o tym że facet nie zadzwonił od pięciu godzin. :D

Gość tjh
co robia? ciekawosc ich tu gna.. ciebie nigdy nie interesowalo, o czym mezczyzni gadaja po godzinach, z kolegami?:)

Gość mmmuuuu
Hmm... Czy ja wiem? Może i interesowało, ale gdybym miała chcieć wbić się w to towarzystwo, gdzie faceci rozmawiają powiedzmy o impotencji, silnikach w motocyklach, meczu Polska-Barcelona, albo wysypce na penisie to chyba byłoby coś ze mną nie halo? A nawet jeśli.... To przyznajmy obiektywnie - kobieta o męskich zainteresowaniach jest pociągająca (sport, samochody), ale już facet o babskich zainteresowaniach (nowa maseczka Avonu, jak pozbyć się rozstępów na piersiach) - nie.

Gość tjh
ale oni sie tym nie interesuja. nie doradzaja w temacie maseczek, wtracaja sie w tematy zwiazkow, inne luzne gadki. albo wyzywaja jak jarek 84. i nie byloby z toba nic 'nie halo'. temat jak temat. na codzien ze swoim facetem tez mozesz gadac o meczu albo wysypce na penisie, jesli mu wyjdzie.:)

Gość tjh
tyljko ze ty podejdziez do tego po swojemu i zaczniesz sie zastanawiac, czy to nie nowy proszek go uczula:)

Gość dzisiaj Dzien Kobiet
wiecie co, ja zaobserwowalam, ze faceci to takie gorsze wydanie psiapsiulek, plotkuja i bojca bardziej od nas. a ja dzisiaj w dniu swojego tak pieknego swieta co sie zwie Dniem kobiet, mam isc sobie odsniezyc garaz ? nigdy!!!! dzie te chlopy ? jeee😭