Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowezycie

Ex zazdrosny o byłą żone!! Dlaczego?

Polecane posty

Gość nowezycie

W skrócie.Rozwód z winy exa, w sumie to on chciał rozwodu.No i teraz chce się mścić za to że ona chce się z kimś związać.Zazdrość czy co? Dodam że on ma już kogoś.Rozwód był 3 mce temu.Kwestia dotyczy też mnie bo to ja się związałem z tą rozwódką.Zaakceptowałem dziecko itp.Sam jestem kawalerem. Wytłumaczcie mi o co chodzi tamtemu gościowi???

Gość nowezycie
tylko że to on zostawił zone i dziecko i związał się z nową partnerką

Gość Dla mnie to jest
dziwne, bo co, ona opowiada swojemy byłemu mężowi o swoim osobistym życiu ? O swoich planach życiowych ? Z kim śpi i czy w ogole z kimś śpi ? To jest chore nie uważasz Mają rozwód, łączy ich dzieko i nic więcej ... kazdy ma prawo ułożyć sobie ponownie życie tak jak chce

Gość Dora...
No coz, on najwyrazniej nalezy do tej kategorii osob, ktore zachowuja sie jak "pies ogrodnika", czyli samemu nie wezma i innemu nie dadza. Nie przejmuj sie tym. wspieraj swoja kobiete, bo ja tez pewnie zachowanie exa meczy i denerwuje, a wspolnie sobie z tym poradzicie. Trzeba zachowac zdrowy dystans. Wyznaczyc granice kontaktow, ze wzgledu na dziecko. A reszta - won z waszego zycia. Poradzicie sobie:)

Gość wiemmmmmm
może to świr!!!!!