Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala90008

dziewczyny z miasta a dziewczyny ze wsi... To ma znaczenie??

Polecane posty

Gość mala90008

Pytanie skierowane glownie do facetow... czy to ze dziewczyna pochodzi z miasta lub ze wsi ma dla was znaczenie??? Moja znajoma poznala fajnego chlopaka swietnie sie dogaduja ale ona nie chce sie angazowac... Boi sie ze bedzie dla niego tylko zabawka bo to niemozliwe zeby chlopak ktory moze miec kazda zainteresowal sie dziewczyna ze wsi. jej rodzice maja gospodarstwo.Ona uczy sie w miescie, chce studiowac geodezje... ciekawi mnie jak postrzegaja pochodzenie kobiet mezczyzni... czy to ma znaczenie? Bez glupich komentarzy i prowokacji.

Gość jhj
czy ja wiem... zalezy jaki facet... jeden ma gdzies czy laska jest corka indianskiego wodza czy rolnika... drugiego moze odrzucac fakt ze dziewczyna ma kontakt np. ze swiniami a potem spotyka sie z nim... jezeli dziewczyna fajna i otwarcie przyznaje sie ze ma gospodarstwo to dobrze o niej swiadczy

Gość heh kontakt ze swiniami
idąc tym tropem to nalezy unikac wszystkich ludzi bo mają kontakt za przeproszeniem ze swoim gówienkiem.:P

to znaczenia nie ma. a nawet czesto Dziewczyna ze wsi jest bardziej normalna , gdyż mózg Jej ołowiem nie jest tak skażony jak tych miastowych .na woskach najmądrzejsze i najpiękniejsze Niewiasty się ukrywają jeszcze nie odnalezione i niewylansowane