Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq

Co myślicie o tym facecie? Do kobiet nie facetówP

Polecane posty

Gość mądrzejszaodciebie
nie lubię takich wymoczków. wypacykowany laluś i do tego model - zapatrzony w siebie narcyz , który nie potrafi dogodzić kobiecie. Pewnie woli panów. ma to wręcz wypisane na twarzy. to prawie tak słabe jak kochanie się w Cristiano Ronaldo.

Gość Anq
Ronaldo jest brzydki. Nie estem w stanie ocenic jaki on jest czy narcyz itd bo to model i tak go zrobili...ale jest idealny:D I wyglad moze byc mylacy..ostatnio mialam okazje pozanac takowego "pedalowatego", rurki, taka fryzka, bluzka z siateczki, pierscionki, bransoletki , kolczyki itp... jak szlam z nim po ulicy to ludzie wolali za nami "pedal"....a to taki heterycki jebaka byl ze nimfa by nie podołala:P

Gość mądrzejszaodciebie
w życiu nie chciałabym nawet spróbować jak to jest z takim spedalonym facetem, choćby nie wiem jakim świetnym "jebaką" był:o

Gość goska33333
założycielka tematu pewnie ma co najwyżej 16 lat, bo żadna normalna kobieta nie może się chyba podniecać takim gogusiem... a może się mylę...:o

Gość dsadsadsa
moja koleżanka (21 lat) lubi takich :o

Gość goska33333
współczuję jej:O

Gość crazyforthisguy
ale masz zjechany gust..............:o ja szaleję na punkcie męskich! facetów takich jak np ten http://www.imagic.pl/public/pview/268388/IMG_1863.jpg a takimi chłoptasiami z grzyweczką na pół twarzy niczym byll kaulitz śmiało gardzę :o😠

Gość Anq
mam 26 lat:P Od 8 lat zyje w zwiazku i jestem bi stad moze moj pociag do spedalonych:D A jak ma oczy kredka pomalowane do tego to wymiekam:D

Gość Anq
No nie porównuj mojego gustu do jakiegos dzieciaka z szopa na glowie.

Gość crazyforthisguy
no tak,,skoro jesteś bi to wszystko tłumaczy:|

Gość crazyforthisguy
nie waż się tak o nim mówić, to bożyszcze.

Gość ojejkuuuu
kto mi tu Bale'a obraza ? 😡 Bale jest boski, to genetyczny meski ideal te co podalas- ten pierwszy, to jaaaaakos ujdzie z braku laku, a ten drugi , wybacz :O ten gogus :O

Gość Anq
Ten z kokarda + mila kunis to dwie najslicznijesze istoty na swiecie...ale dobrze ze ludzie maja rozne gusta...

Gość Facion...
Wiec jakim trzeba byc facetem by spelnic wasze oczekiwania?

Gość Anq
taaaa wam to sie jeszcze brad pitt i tom cruise podoba:P

Gość ojejkuuuu
Brad Pitt fuuuuuuj :O :O Tom Cruise- well, moglby byc ale to ze to psychol powoduje ze mi sie nie podoba ja lubie facetow gladko ogolonych, z krotkimi wlosami

Gość crazyforthisguy
Mnie się nigdy Pitt nie podobał a ten kurduplowaty Cruise to już w ogóle istna porażka... Ech. Z tym chłopaczkiem w sukience to przecież żart był, bystrzaku :D Facion, żeby spełnić moje wymagania trzeba wyglądać tak; http://www.imagic.pl/public/pview/278158/715792b40022ce4949af9935.jpeg :classic_cool: Od razu zrzucam ubrania :classic_cool: :P

Gość ojejkuuuu
:O Z tym tez zart, przyznaj sie :P ja zrzucam jeszcze na widok Daniela Craiga w bondzie, on sam jest brzydki ale tam jest tak meski w jakis taki pierwotny sposob :P ze od razu guziki mi sie rozpinaja :P

Gość Anq
Żeby moje (mowimy teraz tylko o seksualnosci wynikajacej z wygladu i stylu bycia)...szczupły, jedrny, ok. 182-185, ciemne wlosy z dłuzsza grzywka, duze ciemne oczy, chlopięca buzka ze wzrokiem kurwiszcza, oczy pomalowane kohlem, zabójczy perfum, ubtrany w dobrze skrojone jeansy, trampki, biala koszule i krawat czarny sledzik, fajnie jakby usiany byl kolczykami i mial dobre dodatki, np przy dole koszuli lub na kieszeni jeansów badziki, do tego obcisla bluza ze stójka...i umieram:D

Gość Anq
ej przeciez ten gosc ze zmierzchu ma face krzywy! I tez pedalowaty. Ja wymiekam jak widze goscia w dobrze skrojonych jeansach z mala dupcia i dobrym kontrastujacym paskiem. Ten jest bosko ubrany...tylko czapka wylot i ten kolczyk w nosie feee+ dodoac pare lat. http://i294.photobucket.com/albums/mm96/Luppie_Scene/24710686.jpg

Gość ojejkuuuu
MUNDUR :D dodaje urody kazdemu facetowi

Gość ojejkuuuu
Anq- kobieto, TO NIE JEST FACET :P facet nie moze nosic tenisowek ani rurek,

Gość raduuucha
:-O może nie uwierzycie ale nie widziałam tu jeszcze ani jednego pociągającego mnie faceta (???)