Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trgetgt

Jest sens robić test w ciągu dnia?

Polecane posty

Gość trgetgt

Dziewczyny, jak to wynika z waszego rozeznania? Pytam bo bardziej wierzę praktycznemu doświadczeniu innych testowiczek niż temu co napisane na ulotce testu ciążowego. Termin spodziewanego, najbliższego krwawienia już u mnie minął. Teoretycznie mogłabym zrobić test dziś wieczorem w domu (tak właśnie bym wolała zamiast rano przed pracą). Czy taki test będzie wiarygodny czy też lepiej poczekać do rana?

Gość M__a*aa*
ja robiłam w południe, jakoś tak 12.40 była. to był mój 3-4 mocz tego dnia,na pewno nie pierwszy. pamiętam jak dziś... to zaskoczenie, radosc ale też strach, wszystko naraz ... :) grudzień 2006..ech... :D trzymam kciuki 🌻

Gość M__a*aa*
aha ,a później, bo w maju 2008, robiłam 3 testy w odstepach 2dniowych, wszsytkie ok. 13-15, i wyszły dobrze (nie byłam wtedy w ciąży - no i dobrze,bo miałąm juz dziecko i to małe jeszcze) więc jak widać, można robić w dzień nie tylko rano. ale nad wieczorem to bym isę zastanowiła,nie lepiej teraz zrobić?

Gość trgetgt
Wiesz... teraz to jestem w pracy. Wracając mogę kupić test i zrobić wieczorem. W razie wyniku pozytywnego będę miała wówczas wieczór na wyjście z szoku i omówienie sprawy z mężem, jeszcze przed kolejnym dniem pracy.

Gość trgetgt
M__a*aa*, robiąc testy w ciągu dnia nie byłaś już pewnie na czczo?

jeżeli termin przyjścia miesiączki minął, test możesz zrobić w każdej chwili i to czy zjadłaś czy nie nie wpływa na wynik