Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana że hej

jestem w szoku, jednym ludziom których znam urodziło sie 12 dziecko

Polecane posty

Gość zszokowana że hej

on jest ginem z zawodu ale nie pracuje w zawodzie, ona chyba nauczycielką, ale mniejsza o to, oboje żyja z tego że...głoszą katechezy gdzieś przy kościele o tym jak to po bożemu postawić na prokreację i takie tam, a żyją sobie normalnie że nie jedna rodzina z 1 czy 2 dzieci tak nie ma. Kościół im na wszystko daje, bo że niby tacy pobożni...w głowie się nie mieści jacy ludzie mogą być zacofani. Nie mam nic do tego, niech ludzie mają nawet i 100 dzieci jeśli sami sobie mogą uczciwą praca na nie zarobić a nie bo się moherki zbiorą i ojojoj trzeba sie poskładać bo juz 11 czy 12 dzieciątko. Masakra masakra. Raz byłam u nich w domu i o jeden raz za dużo, bo jak zobaczyłam jak 3latek nosi na rękach 2 latka bo myślałam że nie wytrzymam. A wg niektórych księży to jest właśnie wzorowa rodzina polska.... Żeby nie było, też jestem wierząca itd, ale ciemnogród mnie wkurza:)

Gość zszokowana że hej
a najlepsze jest to że najprawdopobniej kobieta nie ma czasu dla tych dzieci, bo własnie jest zajęta albo ciążą, albo porodem, albo połogiem z kolejny, a tu gromadka biegnie i....: a) mamo boli mnie głowa b)mamo głodny jestem c) mamo mam zadanie matematyki d) mamo a kaśka mnie uderzyła e) mamo mogę iść do kolegi f) mamo dostałek jedynkę g) mamo pani sie na mnie uwziąła h) mamo widziałas mój zielony piórnik hehehehe:) itd itp

Gość boze co za baba
popieram

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
zszokowana że hej on jest ginem z zawodu ale nie pracuje w zawodzie, ona chyba nauczycielką, ale mniejsza o to, oboje żyja z tego że...głoszą katechezy gdzieś przy kościele o tym jak to po bożemu postawić na prokreację i takie tam, a żyją sobie normalnie że nie jedna rodzina z 1 czy 2 dzieci tak nie ma. Kościół im na wszystko daje, bo że niby tacy pobożni...w głowie się nie mieści jacy ludzie mogą być zacofani. Nie mam nic do tego, niech ludzie mają nawet i 100 dzieci jeśli sami sobie mogą uczciwą praca na nie zarobić a nie bo się moherki zbiorą i ojojoj trzeba sie poskładać bo juz 11 czy 12 dzieciątko. Masakra masakra. Raz byłam u nich w domu i o jeden raz za dużo, bo jak zobaczyłam jak 3latek nosi na rękach 2 latka bo myślałam że nie wytrzymam. A wg niektórych księży to jest właśnie wzorowa rodzina polska.... Żeby nie było, też jestem wierząca itd, ale ciemnogród mnie wkurza.DAJESZ IM JESC?KARMISZ ICH ZE CIE BOLI ZE MAJA TYLE DZIECI? JAK NIE TO ZAMILKNIJ I NIE OBGADUJ LUDZI.IDZ SIE ZAJMIJ SOBA ZAMIAST OBGADYWAC INNYCH!

Gość mało to dzieciorobów
przynajmiej baba nie traci forsy na podpaski, i zapomiała co to ciota, a ruchacz już machnął drużynę piłkarską. Nie pracuje kutas, bo w robocie by wyśmiali dziecioroba i żaden zakład łachmana nie chce, bo by zbankrutował wypłacając rodzinne, co za ruchacz, że jej jeszcze nie pozwiązali, królicy

Gość rozumiem że narażać
kobietę na 12 porodów może jakiś chłopek roztropek który nie rozróżnia czy rucha żonę czy kozę - ale facet z wykształceniem lekarskim - za chuja nie pojmę:( ciekawe jakiego wieku ta kobieta dożyje...

Gość zszokowana że hej
ale facet z wykształceniem lekarskim - za ch*ja nie pojmę no dokładnie

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
PYTAM PO RAZ 2 CO CIE TO INTERESUJE?TO JEJ I JEGO ZYCIE!ZAJMIJ SIE SWOIM

Gość mofo
'DAJESZ IM JESC?KARMISZ ICH ZE CIE BOLI ZE MAJA TYLE DZIECI? JAK NIE TO ZAMILKNIJ I NIE OBGADUJ LUDZI.IDZ SIE ZAJMIJ SOBA ZAMIAST OBGADYWAC INNYCH!' pasozytow zerujacych na innych powinno sie natychmiast pozbywac.

Gość co za matoł mordę drze i nie
rozumie że zasiłki rodzinne na tego ruchacza idą z naszych podatków, a ja wolę żeby kurva były przeznaczane na co innego, niż na zasilanie ruchacza, niech sobie kutasa woli do kibla , dzieciorób

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
NIE JESTEM MATOLEM JESTEM KOBIETA.NIEPELNOSPRAWNA.A CO ONI MAJA ZROBIC JAK JUZ MAJA TE DZIECI?POTOPIC?W BECZKI POSKLADAC?JESTESCIE DZIWNI...

TYpowa polska mentalnosc-wpierdalac sie w cudze zycie:OCo Was to obchodzi ile maja dzieci?Niech sobie maja nawet dwa tuziny.Ich zycie i ich sprawa.Dla mnie tez taka ilosc dzieci jest niewyobrazalna ale widocznie oni tak chca,nic mi do tego.

12 to im się synęło. Osobiście uważam, że dzieci z tak licznych rodzin są słabsi fizycznie. Krótko po wojnie tak liczne rodziny były częstym zjawiskiem. Moja matka była jedną z chyba z 14 osobowej rodziny tzn tyle dzieci było. Ze wszystkich żyje tylko moja ciocia zakonnica, a reszta dożywała do przedziału 40-55 lat.

Gość mofo
jezeli zeruja na innych a ich dzieci zyja z tego 'co laska' to to nie jest tylko i wylacznie ich sprawa, rozumiesz ?

a najfajniejsze pewno jest przekonanie i hasło: Bóg dał dzieci to i da na dzieci. To jest właśnie żałosne.

Ja mam nadzieje ze wiekszosc z Was pisze tutaj tylko po to zeby pisac,ze tak naprawde nie myslicie tak jak piszecie.....Skad u Was tyle jadu i nienawisci?Najlepiej zeby ta kobieta rodzila i zostawiala pod mostem albo topila w rzece:O

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
MASZ RACJE LADY PRETENSJA...POCO WPIEPRZAC SIE W CZYJES ZYCIE?NIECH KAZDY PATRZY NA SIEBIE!

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
[zgłoś do usunięcia] Lady Pretensja TYpowa polska mentalnosc-wpie**alac sie w cudze zycie Co Was to obchodzi ile maja dzieci?Niech sobie maja nawet dwa tuziny.Ich zycie i ich sprawa.Dla mnie tez taka ilosc dzieci jest niewyobrazalna ale widocznie oni tak chca,nic mi do tego. DOBRZE POWIEDZIANE!=D

żaden jad czy nienawiść. W pierwszym poście dziewczyna , pisze, że nie pracują tylko coś tam przy kościele, a 12 to jest małe przedszkole. Tam dzieci wychowują dzieci, matka choćby się troiła wszystkich niedopilnuje i a ojciec bezmyślny hołdujący hasłu , Bód dał na dzieci to i da na dzieci. Model rodziny 2+2, względnie 2+3, jest najbardziej optymalny.

bmblondyn=maja dzieci tyle ile maja i po co ta dyskusja?Co to da?Piszesz ze optymalny model rodziny to 2+3 a ja bede niebawem miala 2+4 :P I co ,jestem nienormalna i trzeba mnie wyzwac i upokorzyc?:)

Gość tacy jak oni są nam bardziej
potrzebni niż wy, single-darmozjady albo tipsiary z jednym dzieckiem po trzydziestce, wydające grube tysiące na in-vitro.... inaczej zaleją nas arabusy... rodziny wielodzietne to nadzieja naszego narodu :)

Gość lilife
tu nie chodzi tylko o kase, chociaz nie moge sobie jakos wyobrazic, ze kazde dziecko ma swoj pokoj...czy chociazby dwoje dzieci ma jeden wspolny pokoj....chodzi takze o czas dla takiego dziecka...przy 12 dzieci mama pewnie nie ma czasu dla kazdego dziecka...a dzieci potrzebuja przytulic sie, wyplakac pobawic itd....kto ma je uczyc nazwy zwierzat?kto ma im pokazac, jak zawiazuje sie buty?

Gość optymalny model rodziny
to ojciec zarabiający na jej utrzymanie, matka wychowująca dzieci i zajmująca się domem, oraz przynajmniej 3-4 zdrowe maluchy :) Ten model sprawdzał się tysiąclecia, a teraz głupiomądra cywilizacja zachodnia od niego odchodzi, i już widac jej upadek....

Gość do Lady Pretensja
nie pień się tak i zajmij sie swoją trójką i czwartym w brzuchu. Daj im kolację!

słuchaj Lady, jeśli ciebie stać i dasz utrzymanie to sobie miej tą czwórkę, ale wybacz przy 12 to trochę już przesada

Gość bgnhnjhmn
w twój spowity cellulitem zad cmoknąć może Cię co najwyżej wesz łonowa buehehhee, co racja to racja, lady pretensja sie oburzyla bo sama sens swojego zycia ma w rozmnazaniu sie i tez skonczy na takim stadzie a celulit to pewnie ma wiekszy niz wielki kanion