Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

euforka a co proponujesz ? bo dzisiaj nie ma setuni gdzies pojechala i juz mam objawy zespolu abstynencyjnego braku setuniowego... mdli mnie i jest mi smutno. zaczolem nawet wspominac stare seriale zeby o tym nie myslec ...

nie wiem moze podlacz sie pod 220 :P:D:D albo poczekaj na karminadla on cos na pewno wymysli ;)

pijawka jak jutro zdązę to z kolei tobie oddam złoto:P Dzisiaj palmę pierszeństwa dzierzy rewq,muszę przypodobać się oblubieńcowi za wczorajszy smaczek:P:D Rewq tylko dobrze oglądaj abyś nie przechytrzył się.:P

częstotliwośc moich wpisów może byc mała bo w sumie to jestem w pracy ;-) . witam karminadla .

a kiedy? bo musze wyjsc i niem czy czekac czy nie, pozniej moge sie juz nie zalapac ;)

urzekła mnie Twoja historia. ja tez mam 5 godzinek

Gość a mnie rozwaliło
jądro Bruca Willisa

karminadla - cokolwiek miales na mysli potwierdzam ze nie zaprzeczam iż sie zgadzam. ;-)

na zakąskę z grubej rury:P Przychodzi niedźwiedź do zająca i rozpaczliwym tonem mówi: - Zając, ty się mnożysz jak nie wiem co, a ja nic, pomóż przyjacielu. Zając na to: - A marchewkę żresz ? - Nie ! - No staaaaaaary ! Pół roku niedźwiedź je marchew no i nic nie pomogło. Znowu przychodzi do zająca i mówi: - Zając pomóż, nie bądź taki. A zając na to: - A marchewkę żresz ? - Tak! - A tartą - Nie ! - No staaaaaaary ! Więc kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewkę i nic. Znowu przychodzi do zająca i błaga go o pomoc. Zając: - A marchewkę żresz ? - Tak ! - A tartą ? - Tak ! - A z groszkiem - Nie ! - No staaaaaaary ! No i znów kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewkę z groszkiem i nic. Przychodzi do zająca i mówi: - Zając ja cię bronię przed wilkiem i lisicą a ty mi się tak odpłacasz. Pomóż mi bo lata lecą, a ja dzieci nie mam. - A marchewkę żresz ? - Tak ! - A tartą ? - Tak ! - A z groszkiem - Tak ! - A dupczysz ? - NIE ! - No staaaaaaary

CDN. Przychodzi 15-letni chłopak do spowiedzi: chł: proszę księdza całowałem k: o mój chłopcze to rozpusta całowałeś pannę w usta? chł: trochę niżej proszę księdza k: o mój chłopcze co za gust całowałeś pannę w biust? chł: trochę niżej proszę księdza k mój chłopcze to występek całowałeś pannę w pępek? chł: trochę niżej proszę księdza k: o mój chłopcze co za cuda całowałeś pannę w uda? chł: trochę wyżej proszę księdza k: idź gówniarzu, bo Ci pizgnę całowałeś pannę w pi**ę, więc Ci nie dam rozgrzeszenia, ch*j Ci w d**ę, do widzenia

kafeteria to prawdopodobnie najlepsze forum na świecie. gości tu m.in setunia - potrzeba więcej?

nie mam w zwyczaju kiwac . zreszta setka wpadnie tu później to potwierdzi. mój skrócony opis setki: skrzacik słodziutki hasa se po lasach z laptopikiem za pazuchą co by kontakt z kefe miec permanentny. lubi jagódki i jeżyny , czasem zje coś konkretnego. ;-)

mówiłem o swoim uzależnieniu . zapisze sie do AS ( anonimowych setkoholikow).

nei weim... jesli setka wyjdzie z lasu do ludzi to moze i ze mna sie spotka??

Gość matematykaa
setunia + rewq = WNM :D:classic_cool:

ke ni spreche wot ty puertilos karminadla? ich habe keine loveren!