Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

espenza de laluna karminadla des settos , rewq addictoss im settos ni da loveross . Kaj ty sie cudaku jezyków uczyłes?

rewqi i seti na kery mum rychtować tyn gyszyng.Pomozecie chiba niy Kaj ta delegacjo muszymy sam sie z innymi dogodać a więc rewq nie każdy ślązak ma zapatrywanie pro niemieckie.Tutaj właśnie jest pokręcona historia mało uwydatniało sie w szkole podstawowej o polskim śląsku. Teraz tłumaczę z ;naszego; na nasze; rewqi seti kiedy mamy szykowaćten prezent ślubny.Do pozostAŁYCH ZWRÓCIŁEM SIĘ O POMOC.Gdzie jest ta delegacja,gdyż musimy się naradzić.

ty nie wyjeżdzaj ze śłubem bo mnie setka z tomahawka walnie jak zobaczy co my tu nawygadywali. ps. a ja mialem dziadka w Wermachcie ;-) ;-) ;-)

rewq trochę folkloru nie zaszkodzi:P No i co z tego,że miałes dziadka tam.? To muszę w czambuł wszystkich dziadków z werhmahtu nienawidzieć? To były inne realia. jak ci dam przykład; kiedyś w rodzinach było dużo dzieci przyszła wojna. Część poszła do werhmachtu,część do AK,AL a ich ojciec był całą wojnę w jenieckim oflagu Rawensbrick.I można powiedzieć bracia byli do siebie wrogami. Co ty na to? Takie były realia na śląsku.W tej sprawie jestem mocno oczytany gdyż dokładnie chciałem poznać historię śląska.

kłamałem z tym dziadkiem . bede później . papa

rewq chciałem zabawić się i dobrze nam szło ale wyjechałeś na tematy,które b.dorze się znam i zabawa sie skończyła.:P To nie zarzut ale ty po niemiecku popisałeś więc gwoli trzeba ci było pewne sprawy wytłumaczyć.

Dosyć tej powagi:classic_cool::D:D:D Przy łóżku umierającej żony siedzi facet. - Może coś ci potrzeba kochanie - pyta smutnym głosem. - Chciałabym - odpowiada cichutko żona - żebyś mnie jeszcze raz przeleciał. - Oj taka słaba przecież jesteś, no ale jak bardzo chcesz... I gość włazi do łóżka, robi co żona sobie zażyczyła a potem przytulony do niej zasypia ze zmęczenia. Budzi się po jakimś czasie a żona w świetnej formie krząta się po kuchni przygotowując obiad. Facet zrywa się z pościeli i woła: - Kochanie co się stało ? Przecież taka chora byłaś? - A to ten seks z tobą tak mi pomógł - informuje go z uśmiechem kobieta. Facet siada ciężko na stołku i smutnieje. - Co jest, nie cieszysz się że wyzdrowiałam? - Nie o to chodzi - mówi mąż - tylko jakbym wiedział, że mam takie możliwości to i babcię Zosię bym uratował i wujka Ździśka...

a kij w eske i gwozdz w trumne! karminadla dzieki za objasnienia

Gość a gdzie je
jarek?

wiesz rewq,ze zdrowo musiałem się napocić aby nie urazić uczucia seti w tych żartach.Nieraz musiałem całe akapity wykasowywać,ponieważ doszedłem do wniosku,że żart tutaj byłby przekroczony.:P Moze dobrze,że tak się skończyło nie wiadomo co za dzikie pomysły by nam wystrzeliły.:D:D:classic_cool::classic_cool:

K Toja zona pisze tez pod Twimm nickiem>?:) oj K pisz pisz mnie w takich zarcikach nie jest nic w stanie urazic;)

Gość niezalogowana marysia
no widze ze ruszyliscie dupska :p

marysia wez ty sie zaloguj bo wstyd robisz rodzinie bez czarnego nicka

Gość niezalogowana marysia
nie pamietam hasela :;p

bys sie nie przyznawala masz -5 punktow za nie przygotowanie

Gość marysia co chciala miec panele
:P

rewq nic nie ubędzie mi jak to wyjaśnię:P WW jak by to wyglądało,że ksywka żeńska a facet się oddzywa:D nastapiłaby konsternacja i tego typu pytania:P Seti moja żona wstyd przyznać nie potrafi NIC na kompie mam ją uczyć.:D:D:D Śmiech i wołanie na puszczy jednoznacznie.