Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

najwiecej ostow na swieie to nie wiem kto ma ale tu na kafe najwiecej postow ma Lenka zwana Lena;

to wspołczuje ze ma taki ogródek gdzie dużo ostów

Gość otco...
dla setuni jeden ale od serca:-) 🌻

" rewq nie podejrzewałem,że jesteś tą osobą,która jesteś.Ale perwersyjna logika " karminadla --- nie wiesz nawet że nie jestem tym kim byłem kiedy ty byłeś tym kim wciąz jesteś zważywszy perwersyjnośc mojego rozumowania jest wszelako uprawnione to co piszesz.

druga WWW🌻:) nie moge pierscioka zdjac😭 palec mi spuchl:((( znacie jakies sposoby??????

Setunia cóż za ujęcie , zdjęcie fajen bardzo z czesiem? ps. niestety nie znane mnie są bezbolesne sposoby na pierscionek

Gość nie palec spuchl
tylko przytylas:classic_cool::p

karminadla wiedzialem ze mnie nie zawiedziesz , tak wiec niech tak bedzie a co bedzie to juz jest co było i tak dalej....

ja jade na autopilocie i jak widac wpadlem w wir zbieżno-zależny w konstelacji absurdu.

nie no nie pzytlam tylko mam @ i mi sie wody zatrzmaly:D kurde:o jezcze tak nie mialam poza tym nie nosze w ogol pierscionkow nie wiem co mnie podkusilo:o to mojej sis fakt ze mam rubze od niej paluchy mimo iz jestem od niej mneijsza;O n ale dzis to za jakas kare mnie to musialo spotkac:D KKKKK ja juz wszystkiego pobowalam!!!!